За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Aquaracer Lady 300M

18.01.2017

Същността на часовникарството се крие в неговата индивидуалност и уникална история. Часовникът е прецизност и традиция, в съчетание с креативност и иновация.

Колекцията Aquaracer (създадена през 2003г.) не спира да се усъвършенства постоянно, за да се превърне в една от най-желаните и предпочитани серии часовници, която умело съчетава изтънчена и класическа визия, както и неоспоримия спортен елемент. Еднакво привлекателена за любителите на силни емоции и елегантен чар.

Хармоничното равновесие на дизайна на Aquaracer Lady, е постигнато благодарение на изчистените елементи: изцяло бял или черен цвят, съчетан с бляскав бейзел украсен с диаманти или в комбинация с розово злато, този модел е с по-голям диаметър от 35 мм спрямо предишните версии с 27 мм или 32 мм.

Освен дизайн, Aquaracer Lady впечатлява със своята механика и функционалност. Часовникът се отличава с изключителна здравина, водоустойчив корпус (до 300м.) и единствен по рода си еднопосочно въртящ се бейзел. Изцяло изработен от керамика, този материал е смятан от мнозина за идеалният в света на часовникарството. Керамиката е невероятно твърда, но също така нежна на допир. Изключителната й лекота я прави несравнима със стоманата. Бляскав, елегантен и изящен, за всеки ден или за специален повод, Aquaracer Lady е безпогрешения спътник за всяка дама.

 

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab