За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Breitling Aerospace Evo

17.03.2017

Две легендарни марки – Breitling и Cirrus Aircraft. И двете световно известни с иновативни идеи и дързък дизайн,   страст към авиацията и отдаденост към прецизността.  Ето защо решиха да създадат заедно лимитарана  серия хронографи от 220 бр специално за пилотите на самолети Cirrus.

За пръв път две компании с безупречна репутация в своите сфери създават единствен по рода си модел, който съчетава стил и мощ в едно.

С изключение на отличителните характеристики на форма и функция, които отличават Breitling и Cirrus, само един поглед върху новият Aerospace Evo Cirrus Aircraft Limited Edition разкрива много. Истинските ценители знаят кое  е важно.

Вече превърнал се в класически модел, Breitling Aerospace Evo е с динамична и по-техническа визия и лесен за употреба. Коронката активира всички функции, от които пилотите имат нужда.

Впечатляваща история

Логото на Cirrus Aircraft символизира компанията,  която разтърси  една индустрия и промени авиацията. 15 години след своето стартиране, Cirrus Aircraft се превърна в глобален лидер, с над 6500 самолета в 60 страни.

Дизайн

Формата на самолетите Cirrus Aircraft не могат да бъдат объркани. Привличайки всички погледи, те са луксозни, комфортни и безопасни.

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab