За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Unicef - Детството е веднъж в живота, затова е безценно

23.01.2017

Детството е веднъж в живота, затова е безценно.

Детството е време за първите неща- първата целувка от мама, първата прегръдка на татко, първата усмивка, първото зъбче, първата стъпка...низ от неповторими моменти, които всяко дете трябва да преживее.

Не можем да върнем стрелките на часовника назад за много деца, но можем да им помогнем да изживеят всеки нов миг от своето детсво пълноценно. Giulian подкрепя дейността на УНИЦЕФ в България с редовни дарения. Помогнете и вие, за да може повече деца да изживеят своето детство.

Благодарим ви, че сте част от каузата на УНИЦЕФ и помагате да дарим надежда на дете в нужда. Желаем ви време за успехи и време за почивка, време за мечти и време за мъдрост, време за промяна и за равносметка, време да давате и да получавате, време за малък жест на добрина. Вярваме, че ви предстои една щастлива и успешна година, защото добрите дела, които правим, винаги се връщат при нас.

От 2015 г. бутици GIULIAN посвещават своята корпоративна социална отговорност на партньорството с УНИЦЕФ, което включва фирмени дарения и активности за ангажиране на служители и клиенти в общата кауза.

УНИЦЕФ не се ангажира и не препоръчва конкретни търговски марки и услуги.

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab