За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

15 години OMEGA Aqua Terra

13.09.2017


“Aqua” и “Terra.” Двете латински думи, които най-добре описват заобикалящият ни свят, както и началото на колекцията Seamaster от OMEGA. По море и суша известната серия се слави с доверието на почитателите на марката вече 70 години. Прекосявайки континенти и окени, моделите Seamaster се озовават в личната колекция само на най-добре облечените хора.

През 2002 - а на пазара се появява часовник, който най-добре съчетава богатото и разнообразно наследство на Seamaster. Така се ражда Aqua Terra. 15-години по-късно се превръща в едни от най-успешите модели на марката. Притежавайки луксозната визия и прецизност, този часовник ще ви отведе, където пожелаете.

Тази година колекцията бива обогатена с много нови и различни модели. С новости както в механизмите, така и в дизайна, OMEGA придава различен стил и по-свежа визия.

Мъжката колекцията Aqua Terra създава идеалният баланс между изисканост и морски дух. Някои от най-популярните елементи са подсилени или леко променени. Впечатление правят циферблата и по-изчистената симетрия на корпуса. Колекцията пренася Aqua Terra във висините на прицизността и функционалността.

Британският актьор Еди Редмейн перфектно се въплъщава в ролята на новото лице на OMEGA. Той е олицетворение на елегантния класически стил, независимо дали по въздух или вода, винаги се чуства добре със своята Aqua Terra.

Сподели

© Developed by CommerceLab