За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Frederique Constant Flyback Chronograph Manufacture

21.04.2017

Създаден от нулата в продължение на 6 години, Frederique Constant   представя Flyback Chronograph Manufacture. Вдъхновен от оригиналият модел от 1930 г., часовникът е много по-различен от стандартния хронограф. Управлението на хронографа става без да се налага да го занулявате всеки път. Стрелката може да се стопира, занулена и рестартира само с едно натискане на бутона. Тази функция е от изключителна важност при спортни състезания и събития.

Уникална характеристика е колонното колело, чието движение е свързано с контрол над трите основни функции на хронографа – start, stop, reset. При стандартните механизми този компонент има няколко колонни колела. За разлика от тях Caliber FC-760 има колело във формата на звезда. Именно този елемент е причината за безпогрешното движение на механизма.

Колекцията е съставена от два основни модела, първият е подходящ за всекидневието с сребърен или тъмно сив циферблат. Вторият е с по-класическа визия със сребърен цифербат, декорация в стил Clou de Paris, черни римски цифи и стрелки стил Breguet. Двата модела са с корпус от неръждаема стомана или покритие от розово злато. Три каунтъра са разположени на 3,6 и 9 часа. 

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab