За връзка с нас (+359) 887 494994
Безплатна доставка до всяка точка на България!

GIULIAN ПОДКРЕПЯ КАМПАНИЯТА ЗА РАННО ДЕТСКО РАЗВИТИЕ НА УНИЦЕФ В БЪЛГАРИЯ

9.07.2018

Card_210x100_Face_Preview

Това лято обединяваме сили с УНИЦЕФ в България, за дадем шанс на всяко дете у нас да получи пълноценна грижа и възможност за равитие в първите, най-важни години от живота си. В рамките на съвместната ни инициатива в периода 9 юли – 9 август 2018 г. GIULIAN ще дарява 200 лв. от продажбата на всеки часовник с марка OMEGA в полза на програмите за ранно детско развитие на УНИЦЕФ в България.

Бъдете част от кампанията на GIULIAN в подкрепа на работата на УНИЦЕФ в България за семейства с малки деца.

Изпратете SMSс текст 5 GIULIAN на номер 1021 и дарявайте 5 лв. месечно ПРЕЗ МОБИЛНИЯ СИ ТЕЛЕФОН.

*ДДС и такси не се дължат от абонатите на всички мобилни оператори в България.

Даренията ще спомогнат развитието на услугата патронажна грижа, в рамките на която обучени медицински сестри предоставят регулярни домашни посещения на бременни жени и семейства с малки деца. Консултациите включват практически насоки за пълноценна грижа за здравето и развитието на детето в първите три години, ключови за неговото бъдеще и успех в живота. Целта на услугата е да осигури достъпна и регулярна подкрепа на родителите, така че те да бъдат по-чувствителни към потребностите на своите деца, да им осигуряват безопасна и стимулираща среда за развитие, пълноценно хранене и  възможности за учене, както и да изградят здрава емоционална връзка и комуникация с тях. Ролята на сестрите включва изпълнението на още една, не по-малко важна задача − ранното идентифициране на затруднения в развитието на детето, които в много случаи могат да бъдат преодолени с подходящи грижи и стимулиране. Също така с тяхна помощ могат да се установят случаи на неглижиране и насилие в семейството, а в последствие да се предприемат стъпки в най-добрия интерес на детето.

Card_210x100_Back_Preview

Към момента над 11 000 семейства в оластите Шумен и Сливен са получили индивидуална подкрепа от медицинските сестри на УНИЦЕФ. През 2019 г. Министерството на здравеопазването има ангажимента да въведе патронажната грижа в цяла България, така че тя да бъде достъпна за всяко семейство с малко дете в страната. Дотогава УНИЦЕФ има нелеката задача да осигури издръжката на Центровете за майчино и детско здраве в Шумен и Сливен, в рамките на които се предлага услугата патронажна грижа. За да се случи това, организацията се нуждае от незаменимата подкрепа на своите дарители и партньори.

Вижте повече за работата на УНИЦЕФ в областта на ранното детско развитие на  www.roditel.unicef.bg.

Сподели

© Developed by CommerceLab