За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

LOUIS ERARD VINTAGE CHRONO 1931

6.07.2017

LOUIS ERARD VINTAGE CHRONO говори сам за себе си, като името напомня за годината на създаване на марката. За истинските любители на часовници, това е модел, който съчетава едновременно винтидж и иновативни трендове. Колекцията 1931 прави впечатление с мъжествен дизайн, спортна визия, безупречни функции и лимитирани модели.

Vintage Chronograph съдържа механизъм ETA Valjoux 7750, който за непознатите разясняваме е един от най-използваните механизми, извествен със своята надеждност. За да го видите по-детайлно, просто обърнете часовника и погледнете през прозрачния заден капак. Конфигурацията на подциферблатите е характерна за механизма 7750, като има за 30 мин, за 12 часа, както и секундарник на 9 часа. Датникът е на 3 часа.

Самият циферблат е изчистен, с красиви детайли и много стилен. Арабските цифри и сините стрелки придават изцяло винтидж стил. Корпусът е от неръждаема стомана и размери 42,5 мм, а стъклото е от сапфир кристал с двоен слой антирефлектно покритие. Елегатността струи от извивките на корпуса, а безелът и коронката са изящно полирани. Атрактивната синя каишка от естествена кожа, която имитира алигаторска, прави часовника подходящ за всеки повод.

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab