За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Никол Кидман открива изложбата HER TIME на OMEGA в Санкт Петербург

29.08.2018

Глобалното часовникарско изложение, посветено на дамските модели на известния бранд, добави част от блясъка си и в Мраморния дворец. Събитието беше в типичен за OMEGA коктейл стил и вечеря с международни гости, членове на медиите и носителката на Оскар Никол Кидман.

Посрещайки актрисата в Санкт Петербург, президентът на OMEGA Raynald Aeschlimann похвали "желанието й да поема рискове, с цел създаването на нещо наистина уникално и оригинално." Той продължи с думите: "Има очевидна хармония между нея и това, което празнуваме тази вечер. Никол е перфектното олицетворение на жената, която нашите часовникари си представят при създаването на дамската ни колекция още преди век: талантлива, чаровна, интелигентна и независима. "

След като благодари за милите думи и поздрави гостите, Никол Кидман любезно върна комплимента. "Няма нужда да споменавам, че часовниците от изложбата са наистина красиви - истинско произведение на изкуството. Имайки предвид как OMEGA се стреми да направи часовници за жени, а не просто елегантни декорации, това е уважение към жените и за мен това прави часовниците още по-изключителни. Подобен часовник е желанен подарък когато търсите запознанства с жени или мъже."

Талантливата актриса, която често носи винтидж модели на OMEGA на червения килим, е добре запозната с колекцията, като вече е присъствала на две предишни изложения в Милано и Шанхай.

Изложението на ОМЕГА "Her Time" показва еволюцията на дамските часовници и променящите се стилове на OMEGA - от ранните колиета и емблематичната Ladymatic до най-новите творения на бранда. Сред тях са De Ville Trésor, Seamaster Aqua Terra и, разбира се, легендарната Ladymatic. Часовниците също се допълват от примери за винтидж произведения на изкуството и класическа рекламна кампания, които показват жените в различни житейски ситуации и модни стилове през годините.

Мястото на последната изложба "Her Time" добавя истинско усещане за драма и мистерия. Гранитът и мраморът на прочутия неокласически дворец в Санкт Петербург осигуряват ярък и красив фон на очарователните дамски часовници на OMEGA.

Почетни гости на събитието бяха известния руски дизайнер Игор Чапурин, певицата Инна Маликова, актьорът Павел Воля и съпругата му. Сред международните гости бяха турската актриса Saadet Isil Aksoy,полската актриса Magda Boczarska.

Специален гост на събитието беше българската актриса и модел Диляна Попова, която от съвсем скоро е найновият член от семейството на OMEGA. Диляна прекара три незабравими дни във величественият Санкт Петербург, където присъства на обиколка на града, посещение на най-големият музей в Русия Ермитажът, последвано от ексклузивен следобеден чай с Никол Кидман.

По време на луксозния коктейл актрисата представи стилно облекло, подходящо за случая и разбира се забележителен часовник OMEGA Ladymatic, изработен от злато и украсен с диаманти.

Сподели

© Developed by CommerceLab