За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

OMEGA Seamaster Diver 300м се завръща - заедно с Даниел Крейг

18.10.2018

26-09

Тази година OMEGA празнува 25-та годишнина на Seamaster Diver 300m, като представя нова и подобрена версия на часовника, заедно с новото лице на този символичен модел - Даниел Крейг.

Не всеки знае, че звездата е почитател на часовниците още от дете, както и запален колекционер. На екрана той носи OMEGA Seamaster Planet Ocean 600m Co-Axial в Casino Royal през 2006 г.- първият филм, в който влиза в ролята на известния шпионин.

24-09

OMEGA с гордост представя актьорът като новото лице на Seamaster Diver 300m. Вдъхновението за кампанията идва както от известната му роля на Джеймс Бонд, така и заради истинската му любов към часовниците.

Новата версия на Seamaster Diver идва от легендарно семейство, изпълнено с богата история. Часовникът може да се похвали с редица нови изменения, от подобряване на техническите характеристики до естетиката на дизайна. Корпусът е с размер 42 мм и съхранява новият анти-магнитен мастър хронометър механизъм (Master Chronometer Calibre 8800), съставен от материали, способни да устоят на магнетичност от определени устройства за гмуркане. Механизмът и часовникът са преминали успешно строгите тестове за мастър хронометър на METAS, които включват устойчивост на магнитни полета до 15 хил гауса.

25-09

Часовникът е с въртящ се керамичен безел с луминисцентен маркер на 12 часа и скала за гмуркачи от Ceragold™ или бял емайл. Коронката на 10 часа - хелиевата клапа - е с конусообразна форма, а самият й механизъм е патентован с изобретателна нова технология. Ако клапата се отвори случайно под водата, часовникът ще остане защитен до 5 BAR налягане. Виждаме и завръщането на вълнообразния дизайн върху циферблата. 12-те индекса и стрелките са лесно видими благодарение на луминисцентния материал Super-LumiNova. Стрелките тип скелетон (с родийно покритие, 18К злато и в син цвят) са с подобрен дизайн. Новите циферблати са изградени от полирана керамика в черно, синьо или PVD хром. Датникът е преместен на 6 часа. Всеки модел е поставен върху традиционна стоманена верижка с нов ергономичен дизайн или каучукова каишка в черно или синьо.

Колекцията се състои от общо 14 уникални модела, включително 6 от неръждаема стомана и 6 от стомана и 18К злато.

Сподели

© Developed by CommerceLab