За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

The OMEGA Trilogy 1957 Limited Edition

21.04.2017

 

През  една значима година, OMEGA пуска на пазара три професионални модела, които с течение на времето се превръщат в истинска класика: Seamaster 300, Railmaster 300 и Speedmaster. Годината е 1957-а. През  2017-г. OMEGA отдава почит на тези механични произведения на изкуството с пускането на специална лимитирана колекция в чест на тяхната 60-годишнина. Могат да бъдат закупени поотделно или заедно.

Уникална дигитална сканираща технология се използва от OMEGA за пръв път, с чиято помощ часовникарите успяват да възстановят визията на оригиналните модели. И трите  са в корпус от неръждаема стомана и черни циферблати. Верижките също са от стомана, допълнително подсилена , закопчалката e декорирана с ретро лого на OMEGA

Всеки модел  е лимитиран до 3557 бр, поставен в специална кутия вдъхновена  от оригиналната опаковка от 1957 г. В кутията има две резервни каишки, кожена и в НАТО стил, както и инструмент за смяната им.

Seamaster 300 Master Chronometer 39 mm

Първият Seamaster 300 става много популярен, не само поради несравнимата си за това време водоустойчивост, но и поради дизайна: черен циферблат, двупосочно въртящ се бейзел и триъгълни индекси за час.

 

Създаден за водолази и почитатели на подводните приключения, бързо се превръща в символ на иновации и стил. Моделът от 2017-та година е с черен алуминиев бейзел с оригиналният надпис Naïad на коронката, който през  57-ма символизира нечувана водоусточивост.

 

Морското конче на капака запазва оригиналния си дизайн, а механизмът е OMEGA Master Chronometer calibre 8806, гаранция 4 години.

Railmaster Master Chronometer 38 mm

Дизайнът на този модел не е създаден с определена насоченост. Той е изчистен, практичен и елегантен часовник, предназначен за  работа.

 

Създаден за учени, механици и хора, които работят с електическа апаратура и уреди. Оригиналният, непретенциозен стил се пренася и в новия модел благодарение на луминисцентните индексите във винтидж стил.

Механъзмът е OMEGA Master Chronometer calibre 8806, който издържа на магнитни полета до 15 000 gauss, 4-годишна гаранция.

Speedmaster Anniversary Limited Edition 38.6 mm

Оригиналният Speedmaster, наречен Broad Arrow с отличителните си стрелки, е първият хронограф върху ръчен часовник с тахиметрова скала на бейзела. Механизмът е OMEGA 1861 calibre.

За феновете, които няма да се примирят само с един от лимитираните модели, OMEGA създава уникална кутия за трите часовника.

Външната част, направена от швейцарски дъб, е с гравирано оригиналното морско конче от 1957 г. върху капака. Вътре се крие по-малка кутия, отново по дизайн на оригиналната опаковка, която съдържа и трите модела. Върху всеки циферблат е гравирано TRILOGY и индивидуалния номер на часовника. Върху капакът е гравиран надписът “LIMITED TO 557 TIMEPIECES“. 

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab