За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Познайте часа с Гюлиян и Уницеф

23.02.2018

S8C25403

 Време е да спрем и да се насладим на миговете щастие, време е за пълноценното развитие на децата на 21 век, време е да подкрепим творческото мислене и нагласи на най-малките... Времето е сега! S8C81094

Детската градина е любимо място за децата, където биват стимулирани техните таланти и умения. Екипът на Гюлиян посети момичетата и момчетата от четвърта група на 124-та детска градина "Бърборино" в София, чийто екип показва неизмерима любов към децата, търпение и всеотдайност. С много смях, приятни емоции и игри показахме на децата как да познават часа и кои са основните елементи на часовника. По типичния за тях искрен и непринуден начин те изразиха широките си интереси, знания и безгранично любопитство по време на срещата си с непознатите за тях гости.

S8C25768

За любознателната група имаше специални подаръци, а екипът на Гюлиян с радост си припомни тези специални моменти от детството, в които детската градина е символ на радостта, веселието, творчеството и знанието.

S8C18459

Инициативата е част от дългосрочното партньорство между GUILIAN и УНИЦЕФ, в рамките на което веригата прави регулярни фирмени дарения и ангажира своите служители и клиенти в обща кауза – да осигурим по-добро бъдеще на всички деца в България. 124-та детска градина „Бърборино“ е една от 35-те детски градини в страната, включени в проекта „Заедно от детската градина“, който подпомага изграждането на приобщаваща среда за децата със специфични нужди и увреждания. Научете повече за програмите на УНИЦЕФ в страната, както и за начините, по които може да ги подкрепите на www.unicef.bg.

S8C21667

S8C30854

S8C29215

Сподели

© Developed by CommerceLab