За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Сервизен център Гюлиян – една по-специална грижа за вашият часовник Брайтлинг

22.01.2020

 

Дългогодишен партньор на авиацията, сфера, в която устойчивостта и прецизността играят ключова роля, Брайтлинг отделя специално внимание на качеството на своите продукти, създадени да устоят дори и на най-тежките и екстремни условия. Бранд, известен със своята дългогодишна история в часовникарската индустрия, компанията е известна с прециозността и издръжливостта на своите механизми, и по-специално хронографите.

Бранд, известен със своята дългогодишна история в часовникарската индустрия, компанията е известна с прециозността и издръжливостта на своите механизми, и по-специално хронографите.

Профилактика

Вашият Брайтлинг е прецизен инструмент, който работи непрестанно дори и при най-трудните условия. Подобно на всеки сходен сложен механизъм, се налага внимателна и редовна профилактика от сертифицирани специалисти, които да поддържат неговата функционалност и надеждност.

Качеството е фактор, на който Гюлиян и Брайтлинг силно държат. Вашият Брайтлинг заслужава само най-доброто!

С над 75-годишен опит в часовникарството, фирма Гюлиян разполага с единствен по рода си Сервизен център за часовници Брайтлинг в България. В сервиза се извършва поправка, тестване, гаранционно и следгаранционно обслужване на всички модели часовници на марката.

Часовникът Брайтлинг е професионален и ценен инструмент, който оперира 24/7 при различни условия и обстоятелства. По тази причина изисква регулярна и професионална профилактика, която да гарантирана неговото качество и надеждност за вбъдеще.

Брайтлинг държи на висококачественото обслужване на своите клиенти, които стоят в основата на успеха на компанията. Брандът оперира с глобална мрежа от представители, които разполагат с професионално обучени екипи от часовникари. Високите изисквания на Брайтлинг по отношение на комуникацията с клиенти и сервизирането на часовници осигурява бързо, ефикасно и персонализирано обслужване.

Пълната профилактика на един механичен часовник Брайтлинг хронограф е дълъг и методичен процес. Механизмът е изцяло разглобен, а частите, които са устойчиви на невероятно тежки условия, са внимателно инспектирани, заменени в случай на износване, и почистени преди да бъдат сглобени и смазани.

Корпусът е изцяло разглобен, а най-повърхностните компоненти са подменени, особено водоустойчивите уплътнения. Часовникът се полира до възстановяване на оригиналния му блясък, запазвайки формата му. След поредица от тестове с ултразвук, корпусът се сглобява наново. Стрелките на циферблата са заменени с нови. Часовникът бива подложен на тест за водоустойчивост, както и 3-дневен тест за качество, който отделя внимание на прецизността, автоматичния механизъм, резерва на мощността и функциите на хронографа. 

  

Защо да използвам услугите на Сервизен център Гюлиян?

•          Екипът от часовникари в Сервизен център Гюлиян са специално обучени за работа с вашият Брайтлинг, присъствайки ежегодно на семинари и обучения, организирани от Брайтлинг, което ги подготвя за всички новости, свързани с механизмите и елементите на марката.

•          Всички използвани инструменти и техника са с марка Брайтлинг, правейки ги далеч по-ценни и изискващи по-строга подръжка в сравнение със стандартните инструменти за работа.

•          Единствено оригинални части биват използвани при сервизирането на вашия часовник.

•          Маслата и лубрикантите, използвани при ремонт и профилактика на часовниците, са най-добрите и най-скъпите в света, следващи строгите стандарти за качество на Брайтлинг.

•          Частите на вашия часовник се разглобяват с помощта на специално създадени отверки и медни пинсети, които не позволяват надраскване по време на сервизирането.

•          Благодарение на единствената в България Чиста стая, представляващa изцяло безпрашно помещение подобно на операционна зала, при която се всмуква въздух отвън, филтрира се многократно и се подава в помещението пречистен от прахови частици. По този начин прах и въшни замърсители не могат да подаднат в часовника.

 

Ако имате допълнителни въпроси, свързани с профилактиката и сервизирането на часовници Брайтлинг, може да се свържете с нашият екип на service@giulian.bg или 0887 74 74 47. Очакваме ви и лично на адрес София, Г.С. Раковски 74, където нашите квалифицирани служители с радост ще отговорят на вашите запитвания.

Сподели

© Developed by CommerceLab