За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

TAG Heuer Manchester United watches

12.05.2017

Манчестър Юнайдет се движи по TAG Heuer време! Швейцарската марка представи спортните и стилни модели в цветовете на клуба, които впечатляват с уникален дизайн.

TAG Heuer Formula 1 Chronograph

Стоманен корпус с черно PVD покритие,черен титаниев бейзел от карбид с тахиметрова скала. Стрелките за час и секундната стрелка са направени от черно злато с луминисцентно Superluminova™ покритие за оптимална четливост.

 

Арабската цифра 12 е в ярко червено в контраст с черния циферблат, изцяло в цветовете на Манчестър Юнайтед.

Логото на TAG Heuer е в бяло, разположено на 12 часа, а логото на отбора може да видите на 6 часа. Каучуковата каишка отново е в черно и червено.


Carrera Heuer-01

Часовникът е по модел на стоменения 45mm Heuer-01 с керамичен бейзел, но този път с покритие от черен титанов карбид. Другите разлики се състоят в червени луминисцетни стрелки. Червени цифри по минутната скала, червени луминисцентни индекси за час. На 9 часа логото на Червените дяволи.


Каишката е с изцяло нов дизайн, направена от каучук и кожа, с ярки червени шевове. Капакът на корпуса е с голямо червено лого на Манчестър Юнайтед, зад което може ясно да видите механизма Calibre Heuer-01 chronograph.

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab