За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Zenith и Range Rover Velar - едно авангардно събитие

23.06.2017

На 15 юни 2017 г. в София, България се състоя официалното представяне на най-новия член в луксозното семейство на Range Rover – Velar. За да отпразнува момента, Зенит обедини сили с Range Rover за първи път в България и отбеляза началото на ново дългосрочно партньорство.

Вечерният коктейл хармонично обедини представянето на двете марки. Изключителното събитие се проведе във Военната Академия Г.С Раковски, като представители на всички медии, бизнес елита и клиенти на марката бяха първите, които успяха да видят ново измерение на блясък, футуристичност и елегантност.


Презентацията на Range Rover Velar донесе ново измерение на съвременност и изтънченост в семейството на Range Rover. В допълнение, Zenith El Primero Chronomaster завърши хармонията, в перфектно сътрудничество, със своя символичен статут, олицетворяващ изкуство, традиция и прецизност, съчетани с креативност и иновации.


Гостите имаха възможност да видят емблематичните продукти на Zenith за първи път в различна атмосфера. Разнообразните колекции и шедьоври на часовникарството бяха луксозно и модернистично представени. Хармоничната атмосфера и бръснарят като акцент бяха атрактивните елементи, които подчертаха още повече неоспоримата репутация и статут на Зенит.

 

Сподели

© Developed by CommerceLab