-20%

OMEGASeamaster Automatic Men's Watch

Ref. No: 215.92.44.21.99.001

Наличност: Наличен

Часовник OMEGA Seamaster Planet Оcean с титаниев корпус, керамичен безел и размери 43.5мм. Автоматичен механизъм, стъкло от сапфир кристал и каишка от каучук. Водоустойчивост до 60 BAR. Гаранция 4 години

Нормална цена: 13 680,00 лв.

Special Price 10 944,00 лв.
НА ИЗПЛАЩАНЕ !
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 1076.16 лв.

12 x 1076.16 лв.

ИЛИ
Сподели
 • Безплатна доставка
 • Гаранция за качество
 • 100% удоволетвореност
Описание и Характеристики

За OMEGA Seamaster Automatic Men's Watch

Морското наследство на OMEGA е основната причина за създаването на колекцията Planet Ocean през 2005 година. Моделът, с недраскаемо стъкло от сапфир кристал, циферблат, е изграден от титан клас 5 с арабски цифри и датник на 3 часа. Корпусът е с размери 43.5 също от титан, а сивият безел от керамика с оранжев каучук е ясно видим дори и при голяма дълбочина. Скалата за гмуркане е направена с помощта на Liquidmetal®. Механизмът е OMEGA Master Chronometer calibre 8900, сертифициран от METAS.

Характеристики
Производител OMEGA
Колекция Seamaster Planet Оcean
Материал титан
Механизъм aвтоматичен
Стъкло сапфир кристал
Циферблат сив
Верижка / Каишка каучук
Цвят на Верижка / Каишка сив
Безел керамика
Водоустойчивост 60 BAR (60 ATM)
Диаметър на корпуса 43.5 mm
Гаранция 4 години
Гаранция и качество

Гаранционният срок започва да тече от датата на продажбата на стоката на основание:


Чл. 112. (1) При несъответствие на потребителската стока с договора за продажба потребителят има право да предяви рекламация, като поиска от продовача да приведе стоката в съответствие с договора за продажба. В този случай потребителят може да избира между извършване на ремонт на стоката или замяната й с нова, освен ако това не е възможно или избраният от него начит за обезщетение е непропорционален в сравнение с другия.
(2) Смята се, че даден начин за обезщетяване на потребителя е непрепорционален, ако неговото използване налага разходи на продавача, които в сравнение с другия начин на обезщетяване са неразумни, като се вземат предвид:


1.стойността на потребителската стока, ако нямаше липса на несъответствие;

2.значимостта на несъответствието;

3.възможността да се предложи на потребителя друг начин на обезщетяване, който не е свързан със значителни неудобства за него.


Чл. 113. (1) Когато потребителската стока не съответства на договора за продажба, продавачът е длъжен да я приведе в съответствие с договора за продажба.
(2) Привеждането на потребителската стока в съответствие с договора за продажба трябва да се извърши в рамките на един месец, считано от предявяването на рекламацията от потребителя.
(3) След изтичането на срока по ал. 2, потребителят има право да развали договора и да му бъде възстановена заплатената сума или да иска намаляване на цената на потребителската стока съгласно чл. 114.
(4) Привеждането на потребителската стока в съответствие с договора за продажба е безплатно за потребителя. Той не дължи разходи за експедиране на потребителската стока или за материали и труд, свързани с ремонта й, и не трябва да понася значителни неудобства.
(5) Потребителят може да иска и обезщетение за претърпените вследствие на несъответствието вреди.

Чл. 114 (1) При несъотвестствие на потребителската стока с договора на продажба и когато потребителят не е удовлетворен от решаването на рекламацията по чл. 113, той има право на избор между една от следните възможности:

1. разваляне на договора и възстановяване на заплатената от него сума;

2. намаляване на цената

(2) Потребителят не може да претендира за възстановяване на заплатената сума или за намаляване цената на стоката, когато търговецът се съгласи да бъди извършена замяна на потребителската стока с нова или да се поправи стоката в рамките на един месец от предявяване на рекламацията от потребителя.
(3) Търговецът е длъжен да удовлетвори искане за разваляне на договора и да възстанови заплатената от потребителя сума, когато, след като е удовлетворил три рекламации на потребителя чрез извършване на ремонт на една и съща стока в рамките на срока на гаранцията по чл. 115, е налице следваща поява на несъотвествие на стоката с договора за продажба.
(4) Потребителят не може да претендира за разваляне на договора, ако несъотвествието на потребителската стока с договора е незначително.

Чл. 115 (1) Потребителят може да упражни правото си по този раздел в срок до две години, считано от доставянето на потребителската стока.
(2) Срокът по ал. 1 спира да тече през времето, необходимо за поправката или замяната на потребителската стока или за постигане на споразумение между продавача и потребителя за решаване на спора.
(3) Упражняването на правото на потребителя по ал.1 не е обвързано с никакъв друг срок за предявяване на иск, различен от срока по ал. 1.
Гаранцията се анулира в случай, когато са налице следи от опити или евентуална намеса на наупълномощени за целта лица върху продукта, който сте закупили. Ако желаете Вашия часовник да бъде отремонтиран докато е в гаранция или извън гаранция, моля обърнете се към своя упълномощен търговец и сервизен център. При проблем с продукта следва да представите с него и гаранционната му карта. След изтичане на срока на гаранцията нашите търговци и сервизни центрове остават на Ваше разположение за ремонт и обслужване на Вашия часовник.

 

Рекламации не се приемат при следните случаи:

- липса на външни части от часовника (коронка, бутони, патент, бейзел)

- така също при счупени: стъкло, верижка, закопчалка

- изтощена батерия, промяна в цвета на покритието на корпуса, на верижката или на каишката.

 

ГАРАНЦИЯ И КАЧЕСТВО НА GIULIAN

 • GIULIAN Ви гарантира автентичността, произхода и качеството на всички артикули;

 • Връщане на сумата в рамките на 14 дни;

 • Всички стоки са нови с оригинален сериен номер и опаковка;

 • От 2 до 5 години гаранция на всички часовници, бижута и аксесоари;

 • Сертифициран сервиз за всички марки часовници и бижута.

 

ВРЪЩАНЕ НА СУМАТА В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ

За нас, в „ГЮЛИЯН“ЕООД, Вашето пълно удовлетворение е от изключителна важност. Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени от покупката си, просто се свържете с нас на посочените контакти и изпратете закупените продукти неизползвани, в оригинална и неповредена опаковка, придружена от всички съпътващи доставката документи и ние с радост ще Ви предоставим замяна на стоката или пълно възстановяване на заплатената от Вас сума ( с изключение на сумата за обработка и доставка на стоката).

 

НОВИ И АВТЕНТИЧНИ ПРОДУКТИ

 • ГЮЛИЯН“ ЕООД е официален дистрибутор на всички продавани от фирмата марки. Ето защо всички продукти, които се продават на сайта Giulian.bg, са напълно автентични.

 • Ние гарантираме, че продаваните от нас стоки са 100% автентични, нови, с отлично качество;

 • Всички часовници имат оригинални и униклни серийни номера, поставени от производителя;

 • Всички часовници, бижута и аксесоари имат от 2-5 години гаранция. Подробна информация за всеки един артикул може да намерите в описанието му.

 

ВАШАТА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ Е СИГУРНА И В БЕЗОПАСНОСТ

Вашата удовлетвореност, сигурност и спокойствие са от голямо значение за нас. Всички сделки в електронния магазин Giulian.bg са цифрово кодирани с помощта на най-новите технологии, което гарантира за сигурността на споделената от Вас информация. Ние се ангажираме никога да не споделяме каквато и да е информация с трети лица.

Доставка и плащане

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Заплащането за направените поръчки в онлайн магазин Giulian.bg се извършва с:

 • Наложен платеж- в брой при получаване на пратката от куриер;
 • Кредитна / Дебитна карта - VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro;
 • Банков превод – заплащате дължимата сума чрез превод на посочената фирмена банкова сметкa:

              ТИТУЛЯР: ГЮЛИЯН ЕООД

              БУЛСТАТ: BG130196890

              БАНКА: Централна Кооперативна Банка АД

              IBAN: BG86CECB97901073987000

              BIC: CECBBGSF

 

ЦЕНА И СРОК НА ДОСТАВКА 

 • Цената на доставката в онлайн магазин Giulian.bg е БЕЗПЛАТНА;
 • Доставката се извършва с куриерска фирма Speedy, обикновено в рамките на 1 работен ден. Ако имате предпочитания към друга куриерска фирма, моля свържете се с нас, за да уточним детайлите;
 • Безплатна експресна доставка за София за същия ден - Възползвайте се от специалната ни услуга –  „Бърза и сигурна доставка“. Поръчайте часовник от нас и ще го получите още на същия ден. Офертата е валидна само за град София, при направена поръчка до 11 часа. Продуктът ще бъде доставен на избран от Вас адрес до броени часове, след потвърждение от наш служител. Услугата представлява перфектна възможност  да изненадате Ваш любим човек, а Вашето време остава наш основен приоритет.
 • Всички поръчки, направени след 11:00 ч. в рамките на делничен ден, се обработват и изпращат на следващия работен ден и биват получени на по-следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента). Всички поръчки, направени през уикенда, се обработват и изпращат в понеделник и биват получени във вторник или сряда;
 • Всички поръчки, направени извън работно време, през уикенда или по празници, се обработват през първия или втория работен ден след деня на получаване на поръчката;
 • Всеки клиент на Giulian.bg си запазва правото да поиска различни условия на доставка в случай на нужда,като предварително се свърже с нас, за да уточним детайлите.

 

ПРЕГЛЕД НА СТОКИ ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ

 • Ние Ви даваме възможността при получаване на стоката от куриера да я отворите пред него, да я разгледате в рамките на 15 мин. преди да заплатите. В случай, че стоката не отговаря на очакванията Ви,  имате правото да я върнете обратно на куриера или да я замените с нова, като разходите за обратна доставка се поемат от Вас.
 • Разбира се, Вие можете да приемете стоката от куриера, като я заплатите (при плащане с наложен платеж) и да я пробвате на спокойствие в домашни условия.
 • При отказване на пратка след преглед и тест стойността на куриерската услуга за връщане на продуктите към нас е за Ваша сметка (за сметка на Клиента).
Запитване
Форма за контакти
  Custom magento captcha module from Outsource Online
Ревюта
Напишете своето собствено мнение
Напишете мнение за Seamaster Automatic Men's Watch Как ще гласувате за този продукт? *
  1 Звезда 2 Звезди 3 Звезди 4 Звезди 5 Звезди
Цена
Стойност
Качество