За връзка с нас (+359) 887 25 54 88
Безплатна доставка до всяка точка на България!

За нас

 

 

Компанията започва своята дейност през далечната 1990 година. Днес Гюлиян (Giulian) е безспорен лидер в търговията и сервизното обслужване на часовници и бижута в България. Богатата история и дългогодишен опит на фирмата са гаранция за високото качество на услуги, които предлага.

Продуктовата гама на Гюлиян включва богат избор на висококачествени часовници и бижута. В качеството си на официален представител на световноизвестни марки, фирмата извършва дейността си на територията на цялата страна, като разполага със собствени бутици и селектирана търговска мрежа. По този начин Гюлиян гарантира висококачествено обслужване във всички градове на България, с цел максимално удобство и удовлетвореност всички  клиенти.

Избирайки да бъдете клиент на бутици Гюлиян, Вие избирате качественото и сигурно обслужване. Компанията предлага марки с изключителен авторитет, чиито продукти са произведени от най-викококачествени и селектирани материали в съответствие с най-строгите стандарти способни да удовлетворят всеки вкус. Гаранция за отлично и пълно гаранционно и следгаранционно обслужване, което фирмата предлага като сервизен център на всички марки за часовници и бижута.

Заповядайте в бутици Гюлиян, за да се насладите на лукса и красотата. Очакваме Ви всеки ден в нашите магазини или на www.giulian.bg.