За връзка с нас (+359) 887 494994
Безплатна доставка до всяка точка на България!

За нас

ДОБРЕ ДОШЛИ В ОФИЦИАЛНИЯ УЕБСАЙТ НА ФИРМА ГЮЛИЯН!

Компанията започва своята дейност през далечната 1990 година. Днес Гюлиян (Giulian) е безспорен лидер в търговията и сервизното обслужване на часовници и бижута в България. Богатата ни история и дългогодишен опит са гаранция за високото качество на продуктите, които предлагаме.

Продуктовата гама на Гюлиян включва богат избор на висококачествени часовници и бижута. В качеството си на официален представител на световноизвестни марки, фирмата извършва дейността си на територията на цялата страна, като разполага със собствени бутици и селектирана търговска мрежа. По този начин ние гарантираме висококачествено обслужване във всички градове на България, с цел максимално удобство и удовлетвореност всички наши клиенти.

Избирайки да бъдете наш клиент, Вие избирате качественото и сигурно обслужване. Ние предлагаме марки с изключителен авторитет, чиито продукти са произведени от най-викококачествените и селектирани материали в съответствие с най-строгите стандарти способни да удовлетворят всеки вкус. Гаранция за отличното обслужване е и пълният гаранционен и следгаранционен сервиз, който фирмата предлага като официален и сертифициран партньор на всички марки за часовници и бижута.

Заповядайте в нашите бутици, за да се насладите на лукса и красотата. Спокойната атмосфера и безкомпромисното обслужване ще Ви накарат да се почувствате точно каквито сте, а именно- специални. Ние от Гюлиян знаем това и искаме да изпълним всеки Ваш момент с красота, стил и класа.