За връзка с нас (+359) 887 25 54 88
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Сервизен център Гюлиян

С над 75-годишен опит в часовникарството, фирма Гюлиян разполага с единствен по рода си Сервизен център за часовници и бижута в България.В сервиза се извършва поправка, тестване, гаранционно и следгаранционно обслужване на часовници и изделия от благородни метали. Като оторизиран представител и официален сервиза на някои от най-престижните швейцарски брандове, компанията притежава най-модерното и високо технологично оборудване и следва най-съвременните техники, тенденции и изисквания в часовникарската индустрия. При ремонтиране на Вашия часовник ние от сервиз Гюлиян използваме единствено оригинални резервни части, с което запазваме целостта на часовника, неговата стойност и надеждна работа.

В Гюлиян разполагаме с бижутериен сервизен център, където можете да поправите, освежите или преработите вашите бижута. Майстор ювелирът на фирмата е преминал специално обучение за работа с благородни метали и скъпоценни камъни, което осигурява на нашите клиенти най-висококачествени услуги и изключително внимание към детайла. Като вносител на известни италиански брандове за бижута, нашият сервизен център е оборудван по европейски стандарт с най-високите технологии в бижутерийния бранш.

Giulian Customer Service е официално сертифициран от марки като OMEGA, Breitling, TAG Heuer, Zenith, Longines, Rado и много други световно известни марки.

 

Чиста стая

Единствената в България Чиста стая, представляващa изцяло безпрашно помещение подобно на операционна зала. Специална вентилационна система Mitsubishi, всмуква въздух отвън, филтрира го многократно и го подава в помещението пречистен от прахови частици.Налягането в стаята е +0.1 BAR, което го прави по-голямо от налягането извън нея. При отваряне на врата или прозерец в помещението въздухът излиза отвътре навън, поради по-силното налагяне.По този начин не може да влезе прашен въздух отвън.

 

Миялна стая

Помещението е с отделна активна аспирация. В него е инсталирана единствената в България най-модерна машина за почистване на механизми на часовници Elmasolvex VA. Машината работи чрез уникална технология без аналог в часовникарската индустрия. Почистването се извършва с помощта на вакум и ултразвук, които осигуряват безупречно измиване на частите на часовниците и тяхното изсушаване.

Сервизът разполага с 9 напълно оборудвани часовникарски работни маси с най-високотехнологичните инструменти в часовникарството. Специалните лапми от марка Waldmann единствени в България, осигуряват перфектна видимост и при най-малките детайли. Специално разработените за часовникари столове на марка Dauphin позволяват регулиране в 6 различни позиции с цел оптимален комфорт на часовникарите.

 

Сервизен център Гюлиян разполага с най-модерното часовникарско оборудване - преси, отверки, пинсети, както и специализирани инструменти на всички марки, с които сервиза работи.

Най-иновативният уред в брашна за тестване точността на работата на механичен часовник също е част от оборудването на Сервиз Гюлиян. Уредът, с марка Witschi, тества автоматични часовници в различни позиции, което гарантира тяхната безупречна точност след ремонта.  

Най-иновативният уред в брашна за тестване точността на работата на механичен часовник също е част от оборудването на Сервиз Гюлиян. Уредът, с марка Witschi, тества автоматични часовници в различни позиции, което гарантира тяхната безупречна точност след ремонта.

Уред за измерване степента на водоустойчивост на часовниците марка Witschi. С него се извършва т. нар. Сух тест, който е много прецизен.

Комбиниран уред за тестване на кварцови и механични часовници Witschi.

 

Цикломат - уред, симулиращ движението на ръката на човек, който служи за тестване на механизма на автоматичните часовници.

Микрископ Цайс - най-подходящия вид микроскоп в часовникарската индустрия, който анализира степента на износване на частите на механизма с цел тяхната подмяна.

    

Natator 125, единственият в България уред за тестване на часовници до 125 BAR водоустойчивост. С него се извършва воден тест, който симулира водно налягане до 1250 метра дълбочина.

Ултразвук - уред за външно почистване на корпуси и верижки на часовниците. В него се поставя специална течност, която се нагрява и с помощта на ултразвукови вибрации се почистват всички замърсявания по металните повърхности.

Нагряваща плоча (Heating Plate) - уред с нагряваща се повърхност с прецизен контрол на температурата до 500 градуса. Служи за нагряване на компоненти и шоков тест за конденс.

 

Полирна стая

Помещението е с хипер аспирация. В него е инсталирана модерна машина с регулатор на скоростта използваща се за полиране или матиране на часовници и бижута.В тази стая е разположена и модерна пясъкоструйка с два контейнера с различни видове пясък, която служи за сатениране на различни компоненти.

 

Златарско ателие

Съвременно оборудвано с машини за родиране и позлатяване. Тук се извършват всякакъв вид ремонти на изделия от благородни метали, корпуси на часовници и бижута.

 

Акустична Конферентна зала

Модерното помещение служи за провеждането на обучения на нашите сервизни техници от представители на марките, с които работим OMEGA, BREITLING, TAG HEUER, ZENITH LONGINES, RADO и други. Специална аудиовизуална техника и акустиката позволяват интерактивното и професионално ниво на обученията.

Сервизен център Гюлиян е най-добрият сервизен център в България и се нарежда и на челни позиции в Европа.