За връзка с нас (+359) 887 25 54 88
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Официален сервизен център за

Гюлиян

Официален сервизен център

С над 75-годишен опит в часовникарството, фирма Гюлиян разполага с единствен по рода си Сервизен център за часовници и бижута в българия.В сервиза се извършва поправка, тестване, гаранционно и следгаранционно обслужване на часовници и изделия от благородни метали. Като оторизиран представител и официален сервизе на някои от най-престижните швейцарски брандове, компанията притежава най-модерното и високо технологично оборудване и следва най-съвременните техники, тенденции и изисквания в часовникарската индустрия. При ремонтиране на Вашия часовник ние от сервиз Гюлиян използваме единствено оригинални резервни части, с което запазваме целостта на часовника, неговата стойност и надеждна работа.

В Гюлиян разполагаме с бижутериен сервизен център, където можете да поправите, освежите или преработите вашите бижута. Майстор ювелирът на фирмата е преминал специално обучение за работа с благородни метали и скъпоценни камъни, което осигурява на нашите клиенти най-висококачествени услуги и изключително внимание към детайла. Като вносител на известни италиански брандове за бижута, нашият сервизен център е оборудван по европейски стандарт с най-високите технологии в бижутерийния бранш.

Причини да се доверите на нас:

Оторизиран представител и официален сервиза на някои от най-престижните швейцарски брандове, GIULIAN притежава най-модерното и високо технологично оборудване и следва най-съвременните техники, тенденции и изисквания в часовникарската индустрия.

Сервизният ни център осигуряна пълна гама ремонти за всички видове часовници, при което се издава сертификат за едногодишна гаранция. При ремонт използваме само оригинални резервни части, за да поддържаме цялостта на вашия часовник, неговата стойност и автентичност.

Висококвалифицираните специалисти на ГЮЛИЯН имат степен на обучение Мастър часовникари и са носители на международно признати квалификации, даващи им право да извършват сложни технически интервенции и комплицирани ремонтни дейности.

Снимки

Заявка за услуга

Статус на запитването за услуга

За контакти

ул. Г.С.Раковски № 74

Мобилен тел: 0887 74 74 47

e-mail: service@giulian.bg


Работно време:

Пон-Сб 10.00ч-19.30ч