За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

ШЕДЬОВРИ ОТ КОЖА: MONTBLANC И МАГИЯТА НА ЖИВОПИСНИТЕ НЮАНСИ

8.04.2024

Немският производител на луксозни стоки Montblanc отдавна предизвиква норми, като същевременно поддържа ниво на престиж и качество. Днес, брандът представя нова перспектива със своите удивителни, цветни модели на кожени изделия. Всички артикули са изработени с подобрен дизайн, подходящ за носене на път към бизнес срещи, по време на пътуване или при лежерни активности в свободното време на един модерен професионалист.

Уникална модулна система позволява по-малките аксесоари да бъдат закачени за по-големите, което осигурява по-голямо удобство в днешния забързан начин на живот.

Отвъд да бъде просто цветно удоволствие, това е стратегически подход към непрекъснато развиващите се вкусове на потребители, потвърждавайки актуалността на марката в бързо променящия се свят.

Завладяващите пастелни цветове носят усещане за хармонията, която ни дава природата. Дизайните, вдъхновени от наследството на марката, отразяват променящия се начин на живот, а формите на кожените изделия показват както естетическия вкус, така и функционалните предпочитания на ново поколение клиенти на Montblanc.

Зад всичко това стои Marco Tomasetta, новият Artistic Director на Montblanc, който се присъединява към компанията преди малко повече от година и неговите дизайни показват любовта и уважението му както към компанията, така и към нейната история. Завършил в Instituto Europeo di Design в Милано, Tomasetta има опит в работата с множество луксозни модни марки, включително Prada, Chloé, Gucci, Louis Vuitton и Givenchy. Под неговото креативно ръководство марката претърпява множество промени на колекциите от кожени аксесоари и разширяване на разнообразието от артикули, което без съмнение поддържа лоялността на старите клиенти и привлича нови.

Въпреки всички промени и насочеността към по-съвременен облик на кожените изделия, от значение за компанията е да не следва последния моден тренд или да предлага кожени изделия, които ще бъдат актуални само за един сезон. Вместо това, се фокусира върху създаването на продукти с траен ефект, кожени изделия, които имат потенциал да се превърнат в икони.

Колекцията Extreme 3.0 е свидетелство за този смел подход, включващ изразителни изделия в спектър от цветове, а именно топло жълто, бледо зелено, калай, корал, синьо, и неутрални кафяви тонове. Тези цветове, напомнящи на природната среда, вливат нотка живот в предметите, които ни придружават през всекидневието.

Изделията от колекцията Sartorial са изработени от черна, синя или графитена кожа. Артикулите са проектирани така, че да отразяват непрекъснато променящия се начин на живот на техния собственик, с М-образния дизайн като константа в цялата колекция. Колекцията придружава бизнес номади, градски пътешественици и предприемачи в тяхното пътуване от забързани дни до изискани нощи, от бизнес приключения до релаксиращи бягства и всичко между тях.

Емблематичната Meisterstück, въплъщава вечния лукс в кожени изделия, изработени от лъскава кожа и уникални дизайнерски елементи, вдъхновени от изкуството на писане. Приспособявайки се към развиващите се стилове на работа и начин на живот, тази колекция безпроблемно съчетава функционалност и естетика чрез съвременни форми, смели дизайни и палитра, вдъхновена от богатата традиция на писане.

Характеризирана със завръщане към модерния класицизъм, колекцията M_Gram 4810 представя изделия в черно, синьо и зелено, създадена да придружава както жените, така и мъжете в техните градски приключения, без да прави компромис с функционалността.

Кожените изделия на Montblanc са създадени както за ново поколение пътешественици с различни навици и очаквания, така и за модерния професионалист и приключенията му в големия град. Kачеството и издръжливостта на изделията подчертават значимостта, която брандът придава на възможността даден продукт да бъде използван дълго време.

Сподели

© Developed by CommerceLab