За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Уникалността на навиващите кутии WOLF: Перфектният дом за вашите автоматични часовници

21.05.2024

Автоматичният часовник е изискан аксесоар, който съчетава функционалност и елегантност. Отличават се със своя уникален механизъм, който използва естественото движение на китката, за да се навива автоматично. За да се поддържат тези ценни притежания в перфектно състояние, е важно да се инвестира в правилните аксесоари.

Giulian представя навиващите кутии WOLF, които са създадени точно с тази цел, предлагайки иновативни решения за поддържане на автоматични часовници в отлично състояние.

Историята на кутиите за навиване WOLF започва през далечната 1834г. Тази марка, управлявана от пет поколения, вече над 190 години създава места, където да живеят най-скъпоценните ни притежания. В наши дни навиващите кутии WOLF са считани за едни от най-добрите в индустрията поради следните си характеристики:

Точност и Прецизност

Навиващите кутии WOLF са единствените, които изчисляват точния брой обороти на ден (Turns Per Day) необходими на часовника, като гарантират, че всеки модел получава оптималното количество движение.

Функция „Return to Start“

Патентованата функция „Return to Start“ позволява на часовника да се върне в позицията, в която е бил поставен в началото на навиването, след като цикълът приключи. Това дава пълен контрол и увереност, че часовникът е в идеалното положение.

Lock-in Dynamic Cuff

Специалният Lock-in Dynamic Cuff е регулируем до три различни размера на китката, осигурявайки плътно и сигурно прилягане на часовника, когато е заключен в навиващата кутия. Това е особено важно за поддържане на механизма на часовника в добро състояние и предотвратяване на евентуални повреди.

Защита и удължаване на живота на часовника

Използването на навиваща кутия WOLF може значително да удължи живота на часовника. Постоянното движение поддържа механизмите в добро работно състояние.

Удобство и функционалност

Навиващите кутии WOLF предлагат избор между различни посоки на въртене – по часовниковата стрелка, обратно на часовниковата стрелка или двупосочно – в зависимост от нуждите на часовника. Това гарантира, че всеки часовник получава правилното внимание и грижа.

Защо автоматичните часовници се нуждаят от навиваща кутия?

Автоматичните часовници зависят от движението на китката, за да поддържат точността си. Навиващата кутия осигурява постоянно движение, което гарантира, че часовникът остава точен и готов за употреба. Допълнително, редовното навиване помага за поддържане на механизма на часовника в добро състояние, като намалява риска от застояване на маслото вътре в механизма, което може да удължи живота на часовника. Освен това, за часовници с календарни механизми и други допълнителни функции използването на навиваща кутия ще премахне дългия процес на ръчно регулиране. Не на последно място, кутиите защитават допълнително вашите часовници, като ги пазят от прах, влага и случайни повреди.

Ползите от използването на навиващите кутии за часовници са изключително много. Едно обаче е сигурно - във всички категории WOLF се отличава като една от най-добрите марки в бранша.

Сподели

© Developed by CommerceLab