За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Breitling: 140 Години Първи

18.03.2024

Breitling, един от водещите производители на висококачествени часовници, отбелязва своя 140-годишен юбилей със забележително събитие в центъра на София. На 6-ти март, бутик Giulian, разположен на улица Съборна 9, се превърна в център на вниманието, като заблестя в жълто и синьо - символите на марката Breitling.

Giulian и Breitling организираха парти в чест на годишнината, за да отпразнуват богатото наследство и непрекъснатата еволюция на Breitling, които започват през далечната 1884 година. В едно време, когато Швейцария се бори с икономически проблеми, основателят на марката, младият Léon Breitling, решава да създаде инструменти, които да измерват, разделят и владеят времето. Така започва една епична история на успеха.

Оттогава марката продължава да се издига като символ на иновация и качество. Пилоти, военни, водолази, астронавти, спортисти - всички те откриват в Breitling надежден другар, който ги подкрепя в техните приключения във въздуха, по сушата и в морето.

Партито бе ода към дългогодишната история на бранда, изпълнено с усмивки, вкусна храна и невероятни емоции. Гостите се насладиха на изключителните часовници на Breitling, които бяха изложени за тяхно удоволствие и възхищение. Представители на марката присъстваха, за да поздравят всички присъстващи и да споделят вълнението за 140-годишния юбилей на марката.

Присъстващите се потопиха в света на приключенията и експедициите, който предлага марката, и се насладиха на специално приготвена Breitling торта, която беше изкушение за всеки апетит, както и на вкусни мини бургери със логото на марката, които допринесоха към атмосферата на веселие и щастие през цялата вечер.

Кулминацията на вечерта бе представянето на изключителния Breitling Super Chronomat 38 Origins часовник. Този часовник не само е изключително специален, но и отбелязва началото на важна мисия на Breitling за запазването на красотата и живота на планетата.

Марката се стреми да постигне тази промяна, като създава продукти и изживявания, които са не само впечатляващи, но и се отличават с по-добри материали, по-ефективно производство и по-устойчиво опаковане.

Super Chronomat 38 Origins е важна стъпка в тaзи посока. Този часовник е изработен със злато, добито с минимални капиталови инвестиции и с голямо използване на ръчен труд. Но това не е всичко - часовникът е украсен и с диаманти, които са отглеждани в лаборатория. Тези скъпоценни материали могат да бъдат проследени от момента на добиването им до часовника на вашата ръка. Всичко това е подробно описано в документ за произход, който се предоставя заедно с часовника ви в NFT.

Super Chronomat Automatic 38 Origins не е просто часовник, той е символ на ангажимента на Breitling към устойчивостта и красотата. Това е началото на вълнуващо пътешествие към по-добро бъдеще, където иновациите и отговорното производство съчетават красота и устойчивост в един продукт.

Гостите на Giulian бяха едни от малкото хора, получили възможността да видят този часовник на живо, извън бутиците на Breitling.

За финал на една незабравима вечер, Giulian се постара всеки гост да получи подаръчна торбичка, съдържаща специално подбрани и предоставени от Breitling сувенири.

Giulian пожелава честит рожден ден на Breitling и очаква с нетърпение да види какво ще донесат за марката следващите 140 години!

Сподели

© Developed by CommerceLab