За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

ОТ ФЕН ДО ФАВОРИТ: ПЪТЯТ КЪМ ТИТЛАТА GRAND AMBASSADOR НА OMEGA

7.03.2024

Всички имаме любима марка, която обожаваме заради продуктите, които предлага, но и заради идеята, която продава.

Не е трудно да вярваме, че Omega e точно такава марка за много хора. Брандът събира в себе си история, качество и идеали.

На колко от нас, обаче, се случва точно тази бленувана марка да ни признае като най-добрите в нещото, което правим?

Giulian с гордост съобщава, че един от служителите на фирмата получи точно такова признание от Omega.

Явор Цветанов, млад и амбициозен, се присъединява към екипа на Giulian преди почти 2 години. Той се превръща в незаменим кадър в най-емблематичния бутик на фирмата, намиращ се на ул. Г.С. Раковски 74 в София.

Явор започва пътя си в Giulian с базови познания за основните аспекти на марката Omega. Времето обаче не се оказва негов враг, а предизвикателство, което го насърчава да търси повече знания. Той изучава всяка колекция, прониква в историята на бранда и придобива представа за Omega, като една от най-значимите часовникарски марки в света.

След известно време в Giulian, Явор бива избран да присъства на едно от най-желаните преживявания за всеки, занимаващ се с търговия на часовници, а именно Omega Academy. Omega Academy e обучение, което се организира за най-добре справящите се представители на марката из цял свят.

Първото такова обучението на Явор се провежда в Прага, Чехия, през септември 2023 година. Той описва преживяването като интерактивен процес, където всички присъстващи активно взимат участие, демонстрирайки своите познания. Споделя, че се е чувствал комфортно, в приятелска обстановка и остава въодушевен от получената информация за на часовниците Omega. Явор се връща в София с титлата ‚Omega Ambassador’ и гордост, че е покрил високите стандарти и изисквания на бранда. Признанието му носи увереност и новооткрита близост към марката.

Следващото начинание за Явор започва през февруари 2024 година в Бил, Швейцария. Въпреки че началото не е било гладко поради закъснелия багаж, той се сблъсква с предизвикателството с усмивка. Среща се с президента на Omega и тази среща му показва истинското значение на неговата роля като ambassador на марката. В обстановка на изтощение и неочаквани обстоятелства, Явор осъзнава, че не само е единствения представител от България, но и като цяло единствения представител от Източна Европа из между шестнадесетте най-добри в света.

По-голяма изненада за Явор се оказва фактът, че всички останали присъстващи са с над 12-13 години опит в сферата, докато той се занимава с продажба на часовници от едва година и 9 месеца. Сред останалите ambassador-и, Явор намира хора от целия свят, включително Америка, Италия, Англия, Канада, Австрия, Германия, Холандия, Индия, Швейцария и много други.

Пътуването му до Бил включва посещение на централната и музея на Omega, интерактивни занимания, забавления с вкусна храна, добра компания и изпит, който го определя като най-добре справилия се Grand Ambassador на Omega.

Явор описва посещението си в централата на Omega като пътуване в научно-фантастичен филм. С роботи и часовникари, работещи с изключителна прецизност и страст. Той посочва като най-запомнящото се от всичко това, че е имал възможност да види изключително редкия De Ville Tourbillon на живо, до който много малко хора имат възможност да се докоснат.

Според Явор музея на Omega представлява истинско пътуване през времето, където всяка една експозиция разкрива уникални истории и значими моменти от развитието на марката. В този свят на часовниците, важността на обслужването на клиенти е подчертана като истинския лукс.

Явор описва самото обучение като пълноценно и изчерпателно, включващо както практически умения, така и теоретични познания. Той споделя, че най-значимото за него е било практическото сглобяване и разглобяване на часовниците, което го накарало да се почувства като истински майстор на времето.

Явор вижда награждаването си като първи сред grand ambassador-ите от цял свят, не само като признание за неговите усилия, но и като ангажимент за поддържане на високите стандарти на марката. На въпроса ‚Какво беше нещото, което остана с теб след цялото това преживяване?, той отговори:

‚Изясни ми се защо часовниците Omega са толкова специални. Цялото преживяване ми показа истинското значение на световна класа и професионализъм. Силно впечатление ми направи отношението на екипа на Omega. Вече имам по-специално отношение към марката.‘

След невероятни няколко дни в Бил, Явор се прибира у дома като Grand Ambassador на Omega. Най-високата титла, която някой може да заслужи ... за сега.

Екипа на Giulian пожелава на Явор още много такива постижения и успехи!

Сподели

© Developed by CommerceLab