За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

GIULIAN ПРЕДСТАВИ ЗИМНАТА ПРИКАЗКА НА OMEGA В СОФИЯ

5.01.2024

В навечерието на най-топлия и изпълнен с магия празник, Коледа, Giulian представи изключителна селекция часовници Omega. Колекции, в които всеки часовник разказва уникална история. Събитието сля вечната елегантност на марката с очарованието на сезона и добави нотка изисканост към вечерта.

В уютната атмосфера на The Residence Exclusive Club в София, гостите имаха възможността да разгледат и докоснат ексклузивни модели от всички колекции на Omega – Speedmaster, De Ville, Seamaster и Constellation.

С богато си наследство в изследването на космоса и несравнимата си прецизност, часовници Speedmaster бяха оценени както от дамите, така и от господата. Часовниците от колекцията De Ville допринесоха към красотата на вечерта, а часовниците от колекцията Seamaster, известни със своята изключителна изработка и иновативна технология, спечелиха своето място сред най-популярните.

Ценителите на класическата изтънченост не пропуснаха да се възхитят на елегантния дизайн и несравнимо майсторство на часовниците от Constellation.

Специален жест към всички гости бе изключително изпълнение на виолончело, което омагьоса присъстващите с невероятно нежното си звучене.

В края на вечерта всички получиха изящен подарък от Omega под формата на луксозна ароматизирана свещ, опакована в така известната червена торбичка.

Сподели

© Developed by CommerceLab