За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

G-SHOCK – 40 ГОДИНИ ИЗДРЪЖЛИВОСТ

17.01.2024

G-SHOCK – удароустойчива революция в часовникарската индустрия.

Structure. Functions. Materials. Design. – слоганът, под който премина 2023 за Casio. През изминалата година брандът отбеляза 40 годишнината на емблематичния си G-Shock. Марката, която предизвика революция в света на часовникарството. В ДНК-то на бранда е заложено желанието за изключителна издръжливост.

SHOCK THE WORLD 2023.

Марката организира събития посветени на годишнината из целия свят, включително Ню Йорк, Берлин, Лондон, Шанхай и Бали. Като официален представител на Casio, Giulian Watches and Jewellery отпразнува този запомнящ се момент в историята на бранда и в България.

За да направи една специална година още по-специална, G-Shock представи нова колекция, посветена на 40 годишнината, изградена от уникални модели. Сред тези часовници са и серията 2100, която наследява концепцията на първото поколение модели DW-5000C, часовникът MRG-B2000SG-1A, чийто дизайн включва мирогледа на самурайски командир, излъчващ силата да останеш верен на себе си и часовника MRG-B2000GA, който е колаборация с Sadanobu Gassan, един от най-добрите майстори на мечове в Япония.

В истински G-Shock стил, Giulian взе участие в едни от най-енергичните, креативни и интересни събития през годината у нас, а именно Егаси Феста, фотографската изложба ‚Родени Свободни‘ и ‚София Ърбан Зона Спорт, Фолк Празник и Екстрийм Фест‘. 

Едно от най-очакваните събития за музикални ентусиасти в България се проведе през август в Бургас. Егаси Феста събра любители на old-school и new-wave хип хоп, а специално подбраните часовници за 40 годишнината на G-Shock, бяха позиционирани, за да допринесат към невероятно наелектризиращата атмосфера.

Скейтбординга е вплетен в идентичността на G-Shock. Брандът е силно насочен към подкрепата на скейтборд общността. Поредицата фотографии на Константин Вълков, под наслов ‚Родени Свободни‘, бе един голям урок по социална фотография. Изложените фотографии са изключителни срещи с практикуващи този спорт от различни поколения. Почетен гост на вечерта беше министър-председателят на България академик Николай Денков. Събитието се състоя в Квадрат 500 в София и часовниците G-Shock бяха финалния щрих към този поклон към скейтбординга.

Можем ли да говорим за G-Shock без да споменем спорт? Дисциплини като брейк, стрийтфитнес и баскет 3х3 бяха сред много други, представени по време на ‚София Ърбан Зона Спорт, Фолк Празник и Екстрийм Фест‘. Специална G-Shock шатра бе атракция за малки и големи, а много спортни ентусиасти си тръгнаха с нов G-Shock часовник.

Както Casio, така и Giulian изпратиха една успешна, изпълнена с много емоции година, която донесе усмивки и на щастливите, нови и стари собственици на часовоници G-Shock.

Сподели

© Developed by CommerceLab