За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Colt Skyracer - Едно ново поколение Breitling

1.03.2017

Colt на Breitling е младежки, динамичен, чисто нов модел, създаден специално за търсачите на силни усещания, с корпус от Breitlight® и черна визия. Кодово име: Skyracer.

Ефикасен, функционален и надежден: моделът на Colt успява да запази всички характеристики от военното минало на марката. Breitling се цели към нови висини със създаването на този високотехнологичен и модерен часовник с оригинален дизайн.

Особено впечатление прави лекият и същевременно здрав корпус с рамери 45 мм, изграден от използваният напоследък в много нови Breitling модели материал Breitlight®. 3.3 -пъти по лек от титан и 5.8 пъти по-лек от стомана, но много по-твърд, този изключителен материал се отличава с редица характеристики: недраскаем и неподатлив на триене и корозия, анти-магнитен, анти-алергенен.

Прецизният SuperQuartz™ механизъм е 10 пъти по-точен от стандартния кварцов, сертифициран е от COSC. Калибър Breitling 74, батерия CR2016 с продължителност на живот до 8 години.

Много лесен за разчитане, благодарение на лунимисцентните стрелки и маркери, които се отличават на черния циферблат. Червени акценти допълват визията, а стъклото от сапфир кристал не позволява отблясъци.

Оборудван с въртящ се бейзел и циферблат с 24-часова скала, моделът е водоустойчивост до 100 м и се отличава с черна каучукова каишка, върху която има измервателни скали от всякакъв вид. 1:25 000 и 1:50 000 на 12 часа, сантиметри и инчове на 6 часа.

Създаден за велики подвизи, висока скорост и приключения, Colt Skyracer е по модел на MXS-R “Skayracer”- високотехнологичният самолет на Breitling Racing Team. 

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab