За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

ZENITH El Primero Chronomaster 1969

25.08.2016

Zenith е една от най-впечатляващите компании на пазара. Изчистените и естетични дизайни, както и иновациите в технологиите, превръщат Zenith в един от най-добрите производители на часовници. Легендарният El Primero излиза за пръв път през 1969г. Механизмът отвя конкуренцията с модулният си дизайн и ултра-висока честота, което носи на бранда редица награди за принос в швейцарската часовникарска индустрия.

El Primero Chronomaster 1969 е изграден от солидна неръждаема стомана, а дизайнът е идеален за ежедневието. Размерът на корпуса е 42 мм с дебелина 14.05мм. Тънкият бейзел е силно полиран в красив контраст с останалата част от корпуса. Стъклото е сапфир кристал, както и задния капак, което позволява да видите механизма в детайли.

Механизмът е по-специфичния El Primero 4061, с автоматично навиване, който работи на честота от 36,000 VpH. Високата честота позволява отчитането на по-малки интервали на секундите, поради което часовникът е един от най-точните хронографи на пазара. Механизмът е с power reserve за 50 часа.

Циферблата е сребърен с два каунтъра на хронографа на 3 и на 6 часа, съответно в синьо и сиво. Стрелките са с родийно покритие, фасетирани и покрити с Superluminova SLN C1. Изискаността на модела се допълва от каишка от алигаторска кожа и закопчалка от неръждаема стомана.Водоусточивостта е 10 ATM.

Сподели

© Developed by CommerceLab