За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Свидетелство за Екзотична Съблазън!

9.02.2016

Съблазън! Марката Gc  пренася  съблазнителния чар на джунглата в града с помощта на  Gc Python- един от най-чаровните модели часовници, който в унисон с последните модни тенденции  е представител на  емблематичната серия на  Gc - Diver Chic. Фината каишка, изработена от естествена кожа на питон, нежно гали китката на ръката. Това екзотично излъчване  е подчертано от фините елементи  на бейзела наподобяващи кожата на питон. Покрития с розово злато (PVD) стомамен корпус превръща този часовник в перфектен аксесоар за  всяка Gc ДАМА, която иска да подчертае своята женственост. Новият Gc Python- греховно съблазнителен!

С този нов стил,  марката Gc избира да  "облече" един нов представител от емблематичната си линия  Diver Chic с изключително  модерния  дизайн на питон,  като с това категорично подчертава модните корени на часовникарската марка.  Използват се най-нови технологии за отпечатванто на  питонения принт върху бейзъла на часовника, както и за обработката на кожата от питон, от която е направена каишката.

 Кожата на питона е от Югоизточна Азия и е  закупена в съответствие с изискванияата на CITES (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora), стриктно  спазвайки законите на всяка страна на произход. Gc  Python напълно олицетворява Gc Smart Luxury ( “Смарт Лукс“) на моделите, които представят марката, предлагайки експресивен стил, класа и стойност.

Gc Python запазва емблематичните  за Diver Chic T-bar , кръгъл корпус и Diver бейзeл, които превръщат  часовника в неизменна част от серията Diver Chic. Блестящият седефен циферблат, покрит с ръчно инкрустирани римски цифри и индекси , добавя щрих към луксозния шик на колекцията. Часовниците са „Swiss Made“ и предлагат характернити за GC висококачествени характеристики:  завиваща се коронка и заден капак, стъкло от устойчив на надраскване сапфир-кристал, стрелки покристи със SuperLuminova®, трансперантна закопчалка и водоустойчивост до 100 метра.

В България можете да закупите часовници Gc в бутици Giulian - официален представител на марката за страната.

Сподели

Коментари

Божидар Рашев

11.02.2016 в 16:45
Моля, каква е цената на Gc Python и къде го има ?

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab