За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

LONGINES EEF SERIES BOJOURISHTE JUNE 2021

28.06.2021

Съвсем наскоро на конна база „Ген. Крум Лекарски” Божурище се проведе Световна купа по конен спорт (прескачане на препятствия) за мъже/жени и деца, в която взеха участие 180 ездача и 256 коня от 11 държави.

Световната купа – Три звезди CSIO e част от Longines сериите на Европейската федерация по конен спорт.

Купа на нациите е най-старото и престижно отборно състезание в света на конния спорт. В него се състезават отбори от целия свят в името на така желаната награда на финала в Барселона през октомври. Състезанието се провежда в два манша и всеки отбор се състои от 4-ма ездачи с 4-ри коня. През годините формата претърпява промени в структурата и своите партньори. 

През 2021 година дългосрочен партньор на купа на нациите е часовникарския бранд Longines. 

Европа е разделена на Девизия 1 и серии на Европейската федерация по конен спорт, които от своя страна са разделени на 4-ри региона. В регион “Южен” попада България и състезанието в Божурище е домакин на регионална квалификация, от която двата най-добри отбора ще отидат на финал. 

Като официален партньор и таймкийпър LONGINES c нетърпение очакваше това събитие, като с гордост представи официалния часовник на събитието:

The Longines Master Collection- официалният часовник на Longines

сериите на Европейската федерация по конен спорт от 2021 година

По време на LONGINES EEF сериите в Божурище, България, Longines с гордост представи модел от една от водещите си колекции The Longines Master Collection.Пожънала успех още с представянето си на пазара през 2005 година, The Longines Master Collection е идеалната съвременна илюстрация на върхови постижения и опит в създаването на часовници. Задвижван от нов механизъм със самонавиване, разработен ексклузивно за Longines, часовникът се отличава с индикатор на лунна фаза и изискан външен вид, като постига перфектен баланс между техническа изтънченост и класическа елегантност.

Перла в производството на Longines, The Longines Master Collection перфектно отразява ценностите на съвършенството и елегантността, които позволиха на колекцията да постигне забележителен успех в целия свят от самото й представяне преди повече от 15 години. Известни със своята техническа изтънченост , всички модели от тази колекция се задвижват механично, демонстрирайки така важната за Longines часовникарска традиция.

Това изискане творение въплъщава в себе сиединствена по рода си непреходна класическа елегантност и изключителна представителност, като съчетава динамични линии с безкомпромисно качество. Индикаторът на фазата на Луната е позициониран на 6ч, ограден от диска на датата със стрелка посочваща конкретния ден от месеца. Механизмът се задвижва от нов самонавиващ се калибър L899, разработен специално за марката. Този технически усъвършенстван часовник е перфектно проектиран да радва хората, които непрекъснато съчетават различни аспекти от живота си, стремейки се към високи резултати и лични постижения, без да правят компромис с качеството.

В своя вечен стремеж за елегантност, Longines е проектирал сребърен циферблат "ечемично зърно", включващ нарисувани арабски цифри и стрелки от синя стомана, които добавят фина изисканост на часовника. Затворен в корпус от неръждаема стомана, моделът представен на събитието се предлага в кръгла форма с диаметър 42 мм и прозрачен гръб от сапфир кристал за оптимална видимост. Часовият резерв от 72 ч е проектиран така, че да осигури максимална прецизност, здравина и надеждност. За да бъде завършен кафявата каишка от алигаторска кожа прави фин контраст с доминиращия цвят на циферблата благодарение, на което изпъква елегантността на дизайна.

Сподели

© Developed by CommerceLab