За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

BaselWorld 2017 - Seamaster Aqua Terra Master Chronometer Ladies’ Collection

29.03.2017

Тази година колекцията Seamaster Aqua Terra Master Chronometer Ladies представя 30 нови модела в три различни размера. Впечатление прави изискания дизайн и обновяването на Master Chronometer, което носи повече прецизност и по-добра функиционалност на часовника.

Новите модели са в размери 38 мм, 34 мм и 28 мм, включват красиви симетрични корпуси, които се сливат плавно с верижката. Това не само подобрява естетично часовника, но носи и по-голям комфорт на носителя.

Има промяна и в коронката. Формата е конусообразна, което я прави много по-лесна за употреба.

Циферблата на всички модели от колекцията си остава изчистен и семпъл, като впечатление правят индексите за час от диаманти. Любими си остават седефените циферблати, чията визия е завършена от 14 различни цвята.

Надписът за водоустойчивост е вече върху задния капак, вместо отпред на циферблата. До момента са презентирани два модела от колекцията. Първо е версията с размери 38 мм в съчетание от неръждаема стомана и 18К Sedna™ злато. Съчетание от бял седефен циферблат с изящни диамантени индекси и бейзел покрит с диаманти.

Вторият модел е с 34 мм корпус от неръждаема стомана със седефен циферблат и диамантени индекси.

Капакът е прозрачен от стъкло от сапфир кристал, което позволява да видите в детайли механизма – OMEGA Master Chronometer caliber 8800, който се използва и при двата модела. Този механизъм е сертифициран с най-висока степен от METAS. Всички часовници с размери 34 мм и 38 мм са с 4-годишна гаранция.

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab