За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

BALMAIN EUPHELIA

21.09.2016

Френската модна къща Balmain е известна с луксозните си и елегантни продукти. Колекцията часовници, създадена по-късно, е символ на красота и стил. Нишките, вградени в колекциите на Balmain, както и флоралния грациозен мотив, могат да бъдат забелязани в голяма част от моделите.

За днешните феноменални и екстравагантни дами, да бъдат предсказуеми е нечувано.  По тази причина Balmain създаде колекцията Euphelia - изискана, елегантна, с  едва доловими игриви нотки, които съблазняват с продължителен поглед. Римски и арабски цифри танцуват провокативно по циферблата, диаманти и седеф са в идеален синхрон, а биколорните метални верижки си пасват с циферблата и детайлите по корпуса.

Всеки модел от колекцията има свой отличителен характер. Balmain се зае с трудната задача да създаде часовник за всеки тип жена с помощта на огромно разнообразие на форми и дизайни.

Биколорният дамски модел, с привлекателен седефен циферблат,  е със златисти римски цифри и стрелки. Финият корпус е изграден от стомана, механизмът е quartz, а недраскаемото стъкло от сапфир кристал е с водоустойчивост до 50 м. 

Този изискан часовник от колекцията Euphelia е новаторско бижу за всяка жена, която цени красивото. Каишката от кафява естествена кожа прави този модел подходящ за всеки случай.

Стилният модел с черна кожена каишка и черен циферблат e олицетворение на нестандартност и класа. 

Всички часовници Euphelia са печеливша комбинация от качествен материал и безкомпромисно внимание към детайлите. Ключов елемент е изборът на метал – PVD, сребро и неръждаема стомана. Верни на френските си модни корени, Balmain използва механизъм Swiss ETA 902.002, който не позволява да закъснявате за важна среща.

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab