За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Breitling Exospace B55 Connected

13.09.2016

В скорошно интервю, рекламното лице на Breitling астронавта Скот Кели, изрази мнението си, че smart часовниците като Breitling Exospace B55 Connected са бъдещето, това са  моделите, които професионалистите ще носят в космоса.   Часовниците не само игрят важна роля в отчитането на времето, но и имат потенциала да се свързват директно със системата в най-критичния момент.

Индустрията за smart часовници се развива непрестанно. Breitling Exospace B55 не е предназначен да бъде Apple Watch или Android модел.  Всички настройки и приложението към часовника са специално създадени за Breitling. Exospace е част от моделите на бранда, насочени по-скоро към професионалисти , а не към любители. 

Корпусът е от матиран черен титан, с размер 46 мм и дебелина 15 мм. Въпреки размерите си, часовникът е изкючително удобен.   Визията му е далеч по-изчистена в сравнение с B50 Cockpit, а корпусът е в типичен Breitling стил. Двупосочно въртящият се бейзел  е лесен за употреба, а синята каучукова каишка дава опцията да изберете идеалния за Вас размер.

Цялостният вид е спортен, благодарение на яркия цвят. Излъчва младежка визия и предизвиква желанието да го носите по време на разходка с колело, джогинг или плуване, което става безпроблемно благодарение на водоустойчивостта от 100м.

Всички функции се контролират от коронката чрез натиск, дърпане или въртене, което спомага да превключвате  между менютата. За по-лесно разчитане на дисплея в тъмното, има опцията за осветяването му с ярко синя светлина. За направата му  е използван Calibre B55, част от групата механизми на Breitling SuperQuartz, който взима предвид температурните колебания (честотата на кварцовите кристали е чувствителна към промени в температурата).

Батерията на този часовник, за разлика от останалите smart модели, издържа до 2 месеца на едно зареждане, в зависимост от това коя функция използвате. 

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab