За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

El Primero Range Rover Special Edition

7.10.2016

Париж, 29-и септември – над 200 ВИП гости, бранд представители, международна преса и предтавители на Land Rover присъстваха на откриването на дългоочакваното парньорство между Zenith и Land Rover.

Събитието разкри за пръв път ексклузивния El Primero Range Rover Special Edition хронограф с корпус от керамичен алуминий. Идеята е вдъхновена от дизайни и механика на модели от двете компании. Този изключителен часовник представя две легендарни творения, които оставиха траен отпечатък в часовникарската и автомобилна индустрия.

Моделите El Primero и Range  Rover са желани, луксозни символи на иноваторския дух. El Primero Range Rover Special Edition е изискан, хай-тек часовник, подходящ както за забързаните градски улици, така и за по-грубоват терен. Заедно с него беше представен и зашеметяващ нов Range Rover SVAutobiography Dynamic.

Емблематичен силует, каризма, техническо превъзходство – заедно с годината им на създаване (1969) споделят и редица други характеристики. Стрелките и маркерите за час са луминисцентни и изградени от материала родий. В сърцето на корпуса откриваме динамичното движение на популярния механизъм, а неподражаемия дизайн е изчистен, с едва доловими извивки. Високочестотният механизъм е покрит с алуминий – намек към шасите на Range Rover. Корпусът е в матирано черно с размери 42-мм. Водоустойчивостта достига  до 100м.

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab