За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

FREDERIQUE CONSTANT представя Classics Delight

16.09.2016

Новата колекция на Frederique Constant Delight е създадена с идеалното съчетание на елегантност, класа и изисканост, един неустоим коктейл от женственост и стил. От красивият нежен корпус до фините стрелки, всичко в този дизайн подчертава философията на бранда за достъпен лукс.

От първият допир бивате привлечени от начина, по който верижката пада по китката, както и от изяществото на циферблата. Колекцията Delight е създадена така, че да пасне идеално на носителя и да допринесе за почертаването на естествената женска красота.

Ръчно изработен от часовникарите на Frederique Constant в Швейцария, моделите съхраняват точният и презицен автоматичен механизъм FC-306 с честота 4 Hz и 42-часов резерв на мощността. Това ясно се вижда през сапфиреният капак.

Може да сте сигурни, че всеки елемент е третиран с много грижа и изработен от най-опитните часовникари в Швейцария. Часовникът е безупречен, отвън и отвътре.

Frederique Constant с гордост си партнира по създаването на колекцията с носителката на Оскар актрисата Гуинет Полтроу. Естествената й и класическа красота я превръщат в перфекният световен представител на марката.

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab