За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

I-Gucci Collection – класика и иновация в един часовник

16.12.2015

Създатели на кожени облекла, обувки, часовници и аксесоари, Gucci са от години сред 100-те най-висши марки в света. Качеството, присъщо за останалите им колекции от модни артикули, се проявява и в часовниците Gucci – изделия, излъчващи красота и определен вид класа.

Часовниците Gucci се открояват в светските среди още в средата на 90-те години на миналия век и до днес популярността им не спира да расте. Последното творение на марката – иновативната колекцията I-Gucci е нещо повече от часовник на днешния ден, I-Gucci e стъпка напред към бъдещето. giulian_igucci_black

Моделите I-Gucci обединяват „последния писък” на модния дизайн с един нов, неконвенционален характер. Големият, двуслоев дигитален дисплей предоставя съвършено гладко лице и многократно-обработен корпус, подчертан от широка, емблематична силиконова каишка, загатваща спортна елегантност. Резултатът е перфектна комбинация от стил и функционалност.

Всичко започва във Флоренция, Италия, когато през 1906, основателят Guccio Gucci открива Домът на Gucci (Тhe House of Gucci), за да създава необикновени кожени изделия. През 1938, Gucci разраства компанията и до Рим, където предава занаята на сина си Алдо, който и след смъртта му продължава да развива династията Gucci.

giulian_igucci_brown giulian_igucci_brown

Компанията започва да произвежда часовници в средата на 70-те години на миналия век и бързо се нарежда сред водещите дистрибутори и производители. Дизайнът комбинира усещане за италиански стил, верен на корените на марката, заедно с качеството и прецизността на швейцарското майсторство. Светски икони като Одри Хепбърн, Питър Селърс и Грейс Кели популяризират моделите Gucci сред холивудските среди. Днес, часовниците Gucci са известни с водещите си мъжки и дамски модни тенденции.

В България можете да намерите дигиталните часовници I-Gucci в бутици Giulian или в онлайн магазина тук - www.giulianwatches.com.

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab