За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

OMEGA House - шедьовър в лукса

18.08.2016

От момента, в който прекрачите прага, OMEGA HOUSE в Рио е проектирана по начин, който Ви отвежда на пътешествие. От пищните средиземноморските брегове до известното минало на бранда, дизайнът е истински шедьовър в лукса. 

Bastian Baker

“Olá Switzerland!” е темата на поредната вечер в OMEGA House, където бранда имаше възможността да отбележи културата  на своята родина.

За да допълни атмосферата, Къщата беше осветена в червено, а декора представен от швейцарски цветя. Нека не забравяме и шоколада! Основната атракция на вечерта беше едно от лицата на OMEGA – изпълнителят Bastian Baker.

Baker е един от най-известните млади таланти на Швейцария. Опашката от гости се тълпеше още преди самото откриване, а изпълнителят осигури несравнимо забавление с някои от най-популярните си парчета.

Buzz Aldrin

Специално за вечерта OMEGA House се трансформира с уникалната визия „Коктейл в космоса“, на което присъства легендарния астронавт и лице на OMEGA Buzz Aldrin.

Всеки ден на Олимпийските игри 2016 е празник на човешките постижения, което превръща и това събитие във възможност за препратка към богатата история на OMEGA и космоса. Огромна луминисцентна луна огряваше гостите, а момичета с бели коси и грим поздравяваха гостите. Напитките пък бяха направени с “Tang”- енергийната напитка на астронавтите.

Alexandre Herchcovitch

“OMEGA HOUSE of Fashion” е поредната бляскава вечер, която привлече елегантни и стилни гости, сред които и бразилският дизайнер Alexandre Herchcovitch. Той стана известен със златната рокля, носена от Жизел Бюндхен по време на откриването на Рио 2016.

OMEGA са известни със създаването на едни от най-стилните часовници. Днес тези модели се носят от филмови звезди, супермодели, атлети и всеки ценител на качествената изработка и стил.

Jessica Ennis-Hill

Само ден след като спечели сребърен медал за Великобритания в категорията седмобой за жени, Jessica Ennis-Hill отдели време, за да посети OMEGA House.

Hill сподели емоциите си от натоварените дни, през които премина, както и честта да си тръгне с още един сребърен медал. Шампионката няма търпение да се завърне у дома, където ще бъде посрещната като истинска Олимпийска легенда.

Michael Phelps, Chad Le Clos и Alexander Popov

Олимпийските шампиони и лица на OMEGA Michael Phelps и Chad Le Clos  бяха сред специалните гости на събитието “Swimming legends”. В препълнената Къща към тях се присъедини и Alexander Popov, още един член от семейството на OMEGA, смятан за един от най-добрите плувци в свободен стил в историята.

Заедно със звездните плувци, на събитието присъстваха и редица известни спортисти от футбола, гребане и колоездене. 

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab