За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

OMEGA отброява дните до RIO 2016

1.08.2016

От 1932 година насам, общо 26 пъти гигантите в часовникарската индустрия OMEGA са официалните партньори на Олимпийските игри, осигурявайки необходимото оборудване за отчитане на времето в състезанията. От стартовата линия до финала, OMEGA са там  всяка секунда, на всяко събитие. 

По време на първите Игри идва един единствен представител на компанията, носейки само един хронограф със себе си. Днес, екип от професионалисти отговаря за 450 тона оборудване, но целта си остава същата: перфектно отчитане на времето за най-престижното спортно събитие в света.

Олимпийските игри са световен феномен, който привлича атлети от над 200 страни по света. Отброяваме дните, часовете, минутите и секундите до началото на Rio 2016, пърните Олимпийски игри в Латинска Америка. За 27-и път от 1932-а година насам, OMEGA отново ще бъде там.

Голф

От години страстта на бранда към този спорт е основна част от нейната идентичност. Името на ОМЕГА е свързано с най-добрите спортисти и събития в света на голфа.

Плуване

OMEGA подсигурява измерване на времето и качествена техника за плувците със същата прецизност, с която се състезават и атлетите.

Лека атлетика

Световните рекорди съществуват, за да бъдат подобрявани от спортисти, които стигат на ръба на своята скорост, сила и издръжливост. Те са по-бързи и по-силни от всякога, и разчитат на ОМЕГА за правилното отчитане на времето им. 

Сподели

© Developed by CommerceLab