За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Премиера с код: 007

13.11.2015

Премиерата на новия Джеймс Бонд – Спектър, събра десетки известни личности в салона на Cine Grande в Sofia Ring Mall. Сред официалните гости бяха заместник-посланикът на британското посолство в София – Майкъл Дейвидсън, посланикът на Франция Ксавие Лапер дьо Кабан и председателката на БОК Стефка Костадинова.

giulian_bond_premira_jamesbond_cinegrand

Стилът на партито преди прожекцията беше по мотиви на филма. Гостите бяха облечени в стил 007, както и се сервираше коктейлът на Бонд – водка Belvedere и Martini. Шампанското беше Bollinger – също елемент от филма. За хапване беше предложен специалният хайвер PREMIUM caviar.

spectre_giulian_MG_5304

До него имаха достъп само изпълнителните директори на партньорите на събитието, като за тях бе организиран специален коктейл с ограничен достъп. Сред присъстващите там бяха директорите на Giulian, Софийска Стокова Борса, Konica Minolta, British American Tobacco и други.

giulian_bond_premira_jamesbond_cinegrand

Пиронът на вечерта беше представянето на часовника Omega Seamaster Spectre, който се появи и на големия екран. Серията е лимитирана и комбинира дизайна на оригиналния Omega Seamaster 300, но с малка щипка от вселената на Джеймс Бонд. Използвана е най-модерната и иновативна технология в производството му, включваща неръждаема стомана, черно-сив лъскав дизайн и революционен механизъм OMEGA Master Co-Axial calibre 8400, издържащ на магнитни полета с интензитет над 15000 гауса.

Giulian е официален представител на марката OMEGA за България и е главен спонсор на събитието.

Сподели

© Developed by CommerceLab