За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Salvini - красота и емоция

28.06.2016

Едно от най-известните имена в бижутерийната индустрия в Италия, Salvini предизвиква силни емоции с красотата на творенията си. Независимо дали е класическо бижу или по-екцентрична изработка, новаторска идея или популярен модел, Salvini винаги изненадва. Визията им е отличителна: елегантност, стил и класа се съчетават в едно традиционно бижутерийно майсторство и изключителен творчески усет. Жената, която носи Salvini, избира тези ценни и елегантни творения, които отразяват нейната личност и винаги й носят радост.

Първият бутик на Salvini стартира като златарско  ателие. Днес марката е синоним за качествени бижута. Знания и опит придобивани в продължение на 50 години в бранша, както и непрестанно следене на развитието и новостите, превръщат марката в една от най-добрите.

Италиянският бранд е символ на изтънчеността, създава модели с прецизно майсторство и детайли, които придават на всяко бижу несравнима хармония.

Колекциите на Salvini са посветени на съвременната жена, която пренася своята елегантност и изисканост във всекидневния живот.

ПРЪСТЕНИ

С времето златният пръстен се превърна в отличителен признак на любов, както и ценна част от колекцията на всяка жена.

Пръстените на Salvini са задължително бижу за всички жени. Уникалният дизайн прави колекциите невероятно разнообразни, а стилът и майсторството използвани при направата им отразяват елегантността и лукса на бранда.

Пръстените от бяло, жълто, розово и черно злато,  украсени с диаманти,   са част от   класическите колекции, а тези със скъпоценни камъни представляват по-бляскавите и екстравагантни модели.

ГРИВНИ

Разнообразието от гривни днес е огромно, някои са  елегантни, модерни, луксозни, някои са класически модели, създадени с отлични материали и майсторство.

 

Гривните на Salvini са задължителен аксесоар. В множество дизайни и вариации, гривните са създадени от редица материали – бяло, жълто, розово и черно злато и сребро – с изящни диаманти, цветни  и скъпоценни камъни.

КОЛИЕТА

От класически перлени до изящни златни колиета с диаманти и скъпоценни камъни, Salvini предлага невероятно разнообразие от модели. Женствени и нежни, те се отличават със стил, качествени материали и оригинален дизайн.

Времето и вниманието, отделени на всеки елемент, са видими в детайлите и елегантната смесица от злато, диаманти, скъпоценни камъни и перли, които спомагат за оформянето на уникалния стил на Salvini.

ОБЕЦИ

Обеците озаряват лицето на жената, подсилват изражението й и правят очите и усмивката по-красиви. Моделите на Salvini често вървят в комплект с пръстени, гривна и колие. Дизайнът е опростен и изчистен, произведени  са от благородни метали, укресени със скъпоценни камъни, перли, уникални диаманти и цветни декорации.

 

Непрестанни иновации и креативни решения, материали с най-добро качество и изработка, Salvini създава неустоими и модерни модели с бяло, жълто, розово и черно злато и сребро.

 

Колекцията на Salvini може да откриете тук.

Сподели

Коментари

Test

18.07.2016 в 14:54
adsasddassda

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab