За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Седем автомобила. Седем изтребителя. Седем хронографа.

13.11.2015

Брайтлинг и Бентли показаха новата си серия Bentley Continental GT Speed Breitling Jet Team Series на въздушното шоу Boeing Seafair в Сиатъл. Пилотът на реактивния самолет връча на седемте госта ключове от новите им коли, както и по един часовник Chronomat 44 Breitling Jet Team Limited Edition.

giulian_breitling_jet_team

След като видяха колите си за пръв път, гостите се впуснаха в неповторим полет с реактивните самолети из небетата над Сиатъл. Breitling Jet Team е най-големият професионален цивилен отряд, занимаващ се с реактивни самолети. Екипът използва седем L-39 C Albatros Jets, които могат да надвишат 900 км/ч и да летят на само няколко метра помежду си.

giulian_breitling_watches_jet_team

Точно като автомобилния си еквивалент, Bentley Continental GT Speed е широко известен с възхитителните си дисплеи, невероятната си скорост и безпогрешното изпълнение. Дизайнът на въпросните коли на Бентли е направен специално да репликира самолетите от същата серия, като дори украшенията и интериора са направени като тяхно отражение. Те са скроени така, че да грабнат окото и на най-капризните клиенти със специален външен вид, който включва ярък контраст от тъмносиньо и жълто – коронните цветове на цялата серия.

giulian_breitling_bentley_jet_team

Всяка от седемте коли е индивидуално номерирана, за да заеме своето място в лимитираната серия, като номерата съвпадат с тези на самолетите. Към приспособения външен вид, интериорът на всяка кола има жълти кантове – познат вече щрих. Continental GT Speed is Bentley е най-бързият сериен автомобил, произвеждан някога. Движи се с 6.0-литров битурбо W12 двигател, 626 конски сили и развива скорост от 330 км/ч.

giulian_breitling_bentley_jet_team

Циферблатът на часовника Breitling Chronomat 44 Jet Team American Tour е черен с жълти цифри, и има логото на Breitling Jet Team, като самият той е от лъскава черна стомана – отново наподобяващ самолетите. Новата специална лимитирана серия отразява внимателно съобразен и вдъхновяващ мотив. Поотделно може би изглежда, че има значение само за потребители на конкретни пазари, но всъщност идеята им е да споделят високите стандарти на компанията – като вземат идеята за луксозността на Бентли, и я развият още повече.

Лимитираната серия има рядко срещан дизайн, в следствие на което има потенциала да се превърне в класика, желана от много, но достъпна за неколцина късметлии. В България, Giulian е официален представител на компанията Breitling.

Сподели

© Developed by CommerceLab