За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Смарт среща класиката

30.11.2015

На 9-ти ноември TAG Heuer, Intel Corporation и Google представиха нов часовник, общо дело на трите компании. Луксозен дизайн от TAG Heuer, технология от Intel и съвместимост с всичко, предлагано от вселената на Android Wear. Часовникът е смарт и може да се свързва с мобилни устройства.

С диаметър от 46 милиметра, дизайнът на TAG Heuer Connected наподобява много хронографи, с корпус, гръб и патент от титанова сплав, която подсигурява лекота, но и здравина на часовника. Елегантността му е завършена от черна каучукова каишка, която може да се смени с шест други разцветки, както и от титанова закопчалка.

За пръв път TAG Heuer представя три различни дигитални циферблата, които веднага могат да бъдат разпознати по сходния дизайн с предишната колекция TAG Heuer's Carrera. Те включват стрелки, индекс, броячи, датник и разграфени минути. Трите циферблата са хронографски, с три стрелки - специализирани за средното време по Гринуич. Предлагат се в три цвята – черен, тъмносин и перленобял. Дигиталните индекси и стрелки се виждат в тъмното, дори и часовникът да е в пестящ енергия режим.

Освен невероятен облик, TAG Heuer Connected има и интерактивен брояч. Това става благодарение на уникалния начин, по който се показват приложенията му. Принципът е прост: циферблатът и стрелките си остават видими, докато най-уместната информация се показва в трите обособени брояча – съответно на местата на числата 12, 6 и 9. Това интегрира приложенията напълно в естетическия стил на часовника. При докосване на даден брояч, приложението се отваря в режим цял екран.

Часовникът е свързан с интернет навсякъде, където има Wi-Fi. Но дори и връзката да се изгуби, най-основните му приложения като музика, таймер, аларма и брояч на стъпките, работят нормално

Можете да направите запитване за часовника Tag Heuer Connected в бутик Giulian, който е официален представител на марката в страната.

Сподели

© Developed by CommerceLab