За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

TAG Heuer си партнира с Manchester United и Английската висша лига

30.08.2016

TAG Heuer отново се насочи към футбола. След като стана официален партньор на Американската футболна лига, Немската Бундеслига и Китайската суперлига, луксозния бранд обяви, че става част от Английската Висша лига - най-гледаното футболно първенство, което включва най-популярните клубове като Манчестър Юнайтед и Арсенал. Договорът е за 3-години, а стойността около 15 млн. паунда.  

Заедно с това TAG Hеuer стана официален парньор на популярният английски клуб Manchester United, с което бележи нов етап в историята на компанията. Специално създадени за събитието модели часовници ще бъдат разположени на стадиона.

Логото и мотото на TAG Heuer #DontCrackUnderPressure ще бъдат включени във всички дигитални платформи на Manchester United, включително официалния им уебсайт и социалните медии. Съдиите ще имат възможността да носят новия TAG Heuer Connected часовник с визия специално създадена за повода. 

Друг модел, който може често да срещнете по време на Висшата лига е Aquaracer Calibre 5 – с изтънчена и класическа визия, както и неуспорим спортен елемент. TAG Heuer създава часовници за ценителите на екстремни ситуации, а колекцията Aquaracer е специално насочена както съм спортисти, така и към елегантният бизнесмен.

Сподели

© Developed by CommerceLab