За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

TAG Heuer с колекция слънчеви очила

13.06.2016

Наред с луксозни часовници, компанията е всепризната за своите очила, произведени от висококачествени композитни материали като неръждаема стомана, Бета-титан метал, въглеродни влакна и еластомер. Всички слънчеви очила на марката са изработени от тези компоненти, което само по себе си е иновативен подход. 

 

Всеки модел е част от колекция, която се разграничава с определен елемент. Колекцията Reflex е с рамки направени изцяло от еластомер, моделите L-Type са покрити с телешка или алигаторска кожа, както и кожа от питон. Колекция Panorama има уникални панорамни стъкла, които позволяват по-широка видимост. С тези стъкла са моделите Track, Reflex, и  Curve. Технологията е с невероятен и уникален дизайн, панорамното покритие е поръчано специално от TAG Heuer, като позволява да бъде приспособено за хора с диоптер. 

 

Част от естетиката и функционалността на очилата е дизайнът, който е без винтове или други части. Това позволява по-голяма подвижност на рамката в сравнение със стандартните модели. Ергономичният дизайн подсигурява максимален комфорт през целия ден. Прецизни  тестове се правят върху всеки модел с цел да се достигне най-висок стандарт на безопасност, комфорт и функционалност, който TAG Heuer изисква. 

 

По този начин компанията уверява всеки клиент, че инвестира в отличен продукт, който ще издържи дълго време, най-вече чрез употребата на еластомер. Това е материал с гумена текстура, която осигурява стабилност при носене, рамката не се хлъзга и няма вероятност очилата да паднат от лицето на носителя.  

Подобно на часовниците на бранда, очилата също са със спортен дизайн. Всяка рамка е създадена с цел функционалност и комфорт

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab