За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Тайната на керамиката с часовници RADO

20.11.2015

Rado DiaMaster Automatic Chronograph XXL е идеалният аксесоар към визията на всеки стилен мъж – и то в пет различни варианта. За различните вкусове има черен матов модел, както и черен лак, изчистен и класически. А трите плазмени версии предлагат още от майсторството на Rado - абсолютната им безкомпромисност към керамиката.

Поразителният метален вид, създаден от стопроцентова високотехнологична керамика, е патент на Rado, като експертите на фирмата са положили допълнителни усилия да запазят блясъка без това да натежи на цялостната визия. Ефектът е постигнат чрез сложен химичен плазмен процес, включващ газове на висока температура, които запазват молекулярната структура на повърхността на керамиката. Бляскаво научна и супер стилна, плазмената керамика има брилянтен метален отблясък в топъл сив тон, без употребата на метал.

giulian_rado_watch_ceramic

Високоразвитата технология на Rado създаде и керамични верижки с невероятен дизайн. За да покажат иноваторския си подход, верижката на всеки отделен часовник се състои от сто отделни звена. Материалите и дизайна работят в тандем за максимален комфорт, тъй като повишената гъвкавост на верижката спомага за допълнително удобство на китката на ръката. Уникалната конструкция позволява регулиране на дължината, така че да обхване идеално всеки тип ръка.

giulian_rado_watch_ceramic

За мъжете, които искат по-класически, автентичен вид, два от плазмените модела имат каишка, вдъхновена от дизайна на старите италиански обущари. В сиво или в кафяво, каишките са стилен винтидж акцент, които придават ефектен контраст на модерния плазмен корпус.

В България можете да закупите часовник от серията на Rado в бутици Giulian - официален представител на марката в страната.

Сподели

© Developed by CommerceLab