За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Зад кулисите на Frederique Constant и Horological Smartwatch

16.11.2015

Швейцарският производител на часовници Frederique Constant, известен с класическите си изискани часовници, с гордост представя новия модел на Horological Smartwatch, зареждащ се от MotionX®, чрез ексклузивен поглед зад кулисите на новите си продукти за 2016.

С представянето на пет нови оригинални модела и началото на Horological Smartwatch, зареждащ се от мобилното приложение MotionX® , 2015 остана много важна година в историята на Frederique Constant. Horological Smartwatch стана факт след три години усилени проучвания и работа на швейцарската часовникова индустрия, и именно тя първа въведе подобна технология. Ентусиазмът около този иновативен модел се материализира през последните шест месеца посредством невероятното търсене в световен мащаб. За да задоволят тази необходимост, Frederique Constant решиха да представят нов модел, който безусловно да грабне окото на всеки ценител на класически часовници.

giulian_fredeque_constant_watch_smart

Смесването на съвременното и класическото е най-амбициозното послание на новите модели часовници Horological Smartwatch, които са ръчно изработени от висококачествени материали и обещават дълготрайност.

Horological Smartwatch е с 42-милиметров стоманен корпус, бейзел с розова позлата и с тъмносин циферблат, на който са разположени римски и арабски цифри, с които са обозначени минутите. Циферблатът е предпазен от специално изпъкнало сапфирено стъкло. Часовникът е водоустойчив до 50 метра дълбочина. Завършек на елегантния му дизайн е синята каишка от алигаторска кожа.

giulian_fredeque_constant_smartwatch_geneve

Horological Smartwatch е построен с разряд MMT-285, и се захранва с технологичната платформа на MotionX® - Fullpower. Батерията може да издържи две години и половина без да се зарежда.

Чрез комбиниране на технология и традиция в производството на часовници, Horological Smartwatch на Frederique Constant показва едно съвсем ново, по-високо ниво на класа. За по-голямо удобство, в долната част на циферблата има по-малка стрелка, която показва процентът време, прекаран в работа или спане, при това в реално време. Тези данни могат да бъдат изобразени и на мобилното приложение MotionX-365®, направено за iOS и Android, с прости и разбираеми графики, показващи нагледно колко време потребителят се е движил или спал в даден ден, седмица или месец.

giulian_fredeque_constant_watch_smart

Още веднъж, Frederique Constant доказаха чрез модела си Horological Smartwatch, че страстта и иновативността могат гордо да се интегрират сред красотата, класиката и различните епохи. А българските ценители на швейцарски часовници могат да закупят Horological Smartwatch в бутици Giulian, които може да намерите тук.

Сподели

© Developed by CommerceLab