За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Zenith El Primero Chronomaster 1969 Cohiba Edition

15.09.2016

Zenith и Cohiba, две легендарни имена сами по себе си, споделят една и съща житейска философия на изисканост и изключителност. Zenith е известна швейцарска часовникарска компания с над 150-годишна история на иновация и качество, а Cohiba произвежда най-известните и търсени пури в света.

Създадени през 1966 г, днес компанията празнува своята 50-годишнина. Заедно с тях Zenith представят лимитираната колекциа El Primero Chronograph  50 броя от розово злато и 500 от неръждаема стомана, всичките вкючващи кафяв циферблат и емблематичните Cohiba мотиви. Съчетание на елегантност и качество, El Primero Chronomaster 1969 излъчва дързост и удоволствие.

42 мм корпус съхранява в себе си Calibre El Primero изцяло създаден от Zenith. Автоматичният механизъм е с 50-часов power reserve. Върху циферблата с цвят на пура виждаме тахиметър и характерните цветове за Cohiba черно, бяло и жълто. Дисплей на 11 часа Ви дава възможността да надникнете в сърцевината на механизма.

El Primero Chronomaster 1969 Cohiba Edition е в лешников цвят, напомнящ кехлибареният оттенък на престижните пури. Моделът може да се похвали с изчистен и елегантен вид, стъкло от сапфир кристал, а луминсцентите стрелки са идеалното допълнение към визията. Сапфиреният капак е гравиран с логото на Cohiba по случай 50-годишнината на компанията.

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab