За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

BaselWorld 2016 - Когато елегантността е облечена в цветове

8.04.2016

LONGINES 

В духа на оригиналната традиция в дизайна на Longines, колекцията La Grande Classique de Longines беше представена за пръв път през 1992г. От тогава насам тези модели се превърнаха в символ на класическата елегантност на марката,  красящи китката на тези, които знаят как да оценят стойностното.

Днес швейцарският бранд добавя дори още повече изящество към колекцията, като предлага различни цветове за циферблата и каишката. Нюанси на розово, синьо и бяло подчертават  тези елегантно направени  часовници, предназначени да отброяват най-добрите часове  от живота  ни.

Breitling Avenger Bandit

По време на Baselworld 2016 Breitling представи новият Avenger Bandit за пилоти. Часовникът е създаден, за да накара притежателя си да се чувства у дома си дори и на борда на самолетоносачи, където да се наслади на перфектно синхронизираната хореография на излитащите и кацащи самолети.

Новият Avenger Bandit  включва лек, изключително здрав титаниев корпус, предпочитан метал в авиацията благодарение на силата и лекотата си.   

 Zenith El Primero 36’000 VpH Classic Car

 Техническо превъзходство, страст  към вечните механизми и емоционалният заряд от приключения са характеристиките в основата на Zenith. Името на марката от дълго време е свързано със света на класическите автомобили, споделяйки сходни ценности.

Легендарният хронограф El Primero на Zenith  е несравнимо прецизен, символ на висококачествен  продукт с безпогрешно усещане за изисканост.

Посветен на тези от Вас, които имат страст към елегантните бързи машини, El Primero 36’000 VpH Classic Car притежава 42-мм корпус от матирана стомана с релефна корона. Часовникът се отличава със стил, оригинален циферблат и три индикатора в цвят антрацит,  синьо и светли нюанси на сивото.

Още от събитието може да видите тук.  

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab