За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Добре дошли на BaselWorld 2016

5.04.2016

Baselworld е признато за най-важното събитие в света на луксозните бижута и часовници, където лидерите в индустрията представят своите творения и новости. Шоуто привлича всички, от дизайнери и купувачи, до международните медии и клиенти, които искат да усетят емоциите от този изискан свят, да бъдат вдъхновени и заедно да споделят това невероятно преживяване.

Ето и  някои от моделите представени там:

RADO HYPERCHROME ULTRA LIGHT

RADO засилва позициите си на водещ иноватор в  производството на часовници с новия HyperChrome Ultra Light. Изработен от три изключително леки материала - силициев нитрид керамика, анодизиран алуминий и закален титан – минималистичния дизайн и леки компоненти го правят водещ  в света на модата и технологиите. 

 TAG HEUER

През 2016-та  BaselWorld е повод за разкриването на новата колекция на TAG Heuer , както и дългоочакваният TAG Heuer Connected, който остава верен на ценностите на марката.

Символ на лукса, характерен за TAG Heuer, този модел е част от новата концепция на фирмата. Часовникът символизира новостите в технологиите и пример за качество на производството .

Изработен от  титан клас 5, лек и устойчив на удари, моделът е направен по един  по-различен начин с 12 модулни компонента. Дизайнът предоставя много възможности, с безкрайна комбинация от материали, цветове, обработка и покрития. Всичко това се допълва от  черна каишка от крокодилска кожа зашита върху гума, с което подсилва характерният изискан и същевременно спортен вид на TAG Heuer. Водоустойчив до 100 метра.

THE SEAMASTER PLANET OCEAN 600M GENTS' COLLECTION

 Бейзел от гума и керамика

За пръв път гума и керамика са използани заедно за направата на нов вид бейзел. В този случай оранжева гума покрива първата част, докато Liquidmetal® се използва за маркировката. 43.5 мм-та корпус от неръждаема стомана има черен керамичен циферблат, прикрепен за фигурална гумена каишка.

Колекцията Planet Ocean Master Chronometer е създадена с прецизност и стил.  Моделите представят нови размери и движения, иновативни бейзели и интересни материали като 18 карата Sedna™ злато, Liquidmetal®, гума и керамика.

Очаквайте още новости от събитието съвсем скоро!

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab