За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Ново от BaselWorld 2017 - Breitling Avenger Hurricane Military

31.03.2017

Breitling с гордост представя най-новият член от семейството на Avenger.  С черният авангарден корпус, направен от материала Breitlight®, циферблат с цифри в авиационен тип и автоматичен механизъм, Avenger Hurricane Military е достъпен на пазара в лимитирана колекцията от 1000 бр.

В тази нова версия на любимият на всички модел, виждаме черен циферблат с луминисцентни стрелки и цифри в светъл бежов цвят, който напомня за модели на Breitling от 40-те  и 60-те години – отдаване на почит към дългогодишната история на бранда в авиацията и армията. Макар Avenger Hurricane Military да дава усещането, че е ветеран в опасните приключения, сам по себе си това е часовник, създаден за бъдещи мисии и предизвикателства.

Корпусът е с внушителните 50 мм, изграден от Breitlight® - високотехнологичен материал 3.3 пъти по лек от титан и 5.8 пъти по-лек от стоманата, макар и значително по-твърд. Може да се похвали с редица характеристики – изключителна устойчивост към надраскване, триене и корозия, термална стабилност, антиалергенни и антимагнитни свойства. Водоустойчивост до 100 м, въртящ се бейзел.

За осигуряването на най-висока степен на прецизно отчитане на времето, часовникът е с механизъм Manufacture Breitling Caliber B12, автоматичен хронограф, хронометър сертифицират от COSC – символ за безпогрешна точност. Стъклото е сапфир кристал, което не позвалява отблясъци и не пречи на видимостта.

Ексклузивната каишка съчетава комфорт и здравина, с  черен каучук от вътрешната страна,  а от външната с кафяв военен текстил. 

Сподели

Коментари

Публикувайте коментар

© Developed by CommerceLab