За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

Breitling Premiere Collection

19.03.2019

Колекцията на Breitling Premier има специално значение за престижната марка часовници. През 40-те години Breitling представи първата си колекция от елегантни часовници, които се отличават с истински модерен стил. Новите модели на Breitling Premier съчетават цел със стил, предоставяйки качество, прецизност и вечен дизайн, достойни за гордото наследство на марката.

 

Breitling Premier Collection

Обновената колекция Breitling Premier представя 5 отличителни модела, чиято елегантност е дойстойна за името им, а качеството е изцяло в стила на Breitling. Макар бранда да е известен с авиаторските си модели и часовници за гмуркане, тези привличащи погледа модели са създадени специално за употреба на суша.

Новата колекция Premier е вдъхновена не само по име, но и по дизайн от оригиналните часовници, пуснати на пазара през 1940 год. Подобно на великите филми от това време на глобален конфликт, тези часовници предлагат бягство от реалността и дават на хората така желаната елегантност.

Макар колекцията да е основно насочена към сушата, екипът от дизайнери черпи вдъхновение и от по-ранните модели. Подобно на оригиналното Premier семейство, известно с елегантност и класа, новите часовници не правят компромис със стила. Колекцията включва хронографи, модели с ден и дата, часовници с 3 стрелки, както и малък секундарник.

 

Breitling Premier: Стил, цел и действие

Оригиналните Breitling Premier часовници отправят мощно модно послание и са част от невероятните промени, които обхващат света пред 40-те години. Моделите от новата колекция продължават традицията - те наблягат на историческото наследство и дизайн на марката. Тяхната елегантност, качество и сила са всичко, което може да очаквате от един часовник Breitling.

Premier Chronograph 42

Breitling изгражда своята репутация благодарение на часовниците с хронограф, а моделите   Premier Chronograph 42 продължават тази горда традиция. Неуспоримата точност е подсигурена от механизъм Breitling Caliber 13 chronometer. Впечатление правят хронограф каунтърите на 12 и 6 часа, както и малък секундарник на 9 часа.

Колекцията включва часовници с 42-мм корпус от неръждаема стомана, достъпни със син или черен циферблат, бял пръстен с черна тахиметрова скала. Имате избор между каишки от алигаторска кожа или набук, както е стоманена верижка.

Premier Automatic 40

Breitling Premier Automatic 40 символизира изчистен и семпъл стил. Може би повече от всеки друг часовник от колекцията, напомня за елегантните часовници от 40-те години. В стоманеният корпус ще откриете Breitling Caliber 37 chronometer . Може да го откриете с циферблат в цвят антрацит, синьо или сребърно. Каишките отново са от алигаторска кожа или набук, или ако предпочитате верижка от стомана.

Premier Automatic Day & Date 40

Breitling Premier Automatic Day & Date 40 показва не само часа, но и както намеква името му, всеки ден от седмицата и датата, които са разположени съответно на 12 и 6 часа. Механизмът на този автоматичен часовник е Breitling Caliber 45 chronometer. Часовниците са налични с черен или сребърен циферблат, както и стоманена верижка или каишка от набук или алигатор.

Premier B01 Chronograph 42 Bentley British Racing Green

Моделът Premier B01 Chronograph 42 Bentley British Racing Green отбелязва дългогошното парньорство на Breitling с Bentley Motors, създателите на най-желаните луксозни автомобили в света. Задвижван от механизъм Manufacture Caliber 01, който е видим през прозрачния заден капак, часовникът е с впечатляващ 70-часов резерв на мощността. Веднага прави впечатление зеленият циферблат, напомнящ табло на автомобил, като се съчетава идеално със зелена кожена каишка или стоманена верижка. Контрастните подциферблати са на 3 и 9 часа, а датника е на 6 часа. Отличителна черта е надписът Bentley встрани от лявата страна на корпуса, както и логото им върху прозрачния заден капак.

Колекцията Premier представя часовници, достойни за историческото наследство на бранда, а качеството и дизайна са в типичен Breitling стил.

Сподели

© Developed by CommerceLab