За връзка с нас +(359) 2 980 5555
Безплатна доставка до всяка точка на България!

BREITLING Navitimer Automatic 35мм

4.05.2020

Брайтлинг с гордост представя новият елегантен 35-милиметров модел Navitimer Automatic, създаден за модерната, активна, целеустремена и стилна жена.

Разчитайки на своята близо 65 - годишна история, новият модел 35-милиметров Navitimer притежава отличаваща се индивидуалност, вдъхновен от едни от най-впечатляващите модели на Брайтлинг от 50-те. Дамите, които ще носят този часовник, ще имат удоволствието да носят модел, който отразява индивидуалният им стил, като същевремнно е символ на една от най- великите традиции в часовникарството.

Новият автоматичен 35-милиметров Navitimer е превъплащение на най-възвишената форма на елегантност и перфектният аксесоар за всеки повод – независимо дали е среща в офиса или пътуване за уикенда. С множество вариации на цвят, седефен вариант с диаманти и каишки от крокодилска кожа, моделите от тази невероятна колекция са създадени за стилната и космополитна жена в движение.  С високо функционалният механизъм в сърцевината си и уникалните решения за дизайн, часовникът написва нова глава в историята на тази колекция.

Забележителният и изтънчен дизайн на безела е вдъхновен от модел Navitimer 806. Изчистеният циферблат с 3 стрелки е лек реверанс към модел 66, който е бил лансиран през 50-те години. За по-лесното разчитане на часа, моделът разполага със секундна стрелка с  отличителен червен връх.

Изпълнителният директор на Брайтлинг Джорж Кърн е развълнуван от представянето на новия продукт: „С новият 35-милиметров Navitimer Automatic, ние създадохме продукт, който жените пожелаха – стилен модел с по-малък размер, който не прави компромис с наследството и функционалността присъщи за Брайтлинг. Новият модел е изцяло преработен за модерните дами и е подходящ за всеки повод. С разнообразието от цветове на корпуса и материал на каишките успяхме да създадем точно такъв часовник, който всяка модерна жена би желала да притежава, независимо дали до сега е била любител на марката.“

 

Стилна селекция, подходяща за всеки вкус

Съществуват четири разновидности на модела, като всеки от тях е задвижван от механизъм Breitling Caliber 17 с възможност за автономна работа от 38 часа. Както всички часовници на марката, така и моделите от тази линия сертифицирани от COSC.

Първият модел разполага с 35-милиметров корпус от неръждаема стомана с възможност за избор между син циферблат със синя крокодилска каишка, бронзов циферблат с кафява крокодилска каишка или сребрист циферблат с  крокодилска каишка в бургундско червено. Каишките са налични във вариант с класическа закопчалка, както и трансперантна такава. Моделите могат да бъдат и с верижка от неръждаема стомана с трансперантна закопчалка.

Вторият модел отново е с 35 милиметров корпус от неръждаема стомана и е с бял седефен циферблат и диамантени индикатори за часа. Той се предлага с бургундово червена крокодилска каишка с класическа или трансператна закопчалка, както и с верижка от неръждаема стомана с трансперантна закопчалка. 

Автоматичният Navitimer се предлага и с двуцветен 35 милиметров корпус, с луксозен въртящ се в двете посоки бeзел от 18K розово злато. Неговият бял седефен циферблат отново е подчертан от диамантени индикатори за часовете, като кафявата крокодилска каишка се предлага с двете разновидности на закопчаване, а двуцветната верижка от неръждаема стомана и 18K розово злато е с транспаранта закопчалка.

Не на последно място е 35-милиметровият модел Navitimer с изцяло облечен в 18K розово злато корпус, бял седефен циферблат и диамантени индикатори за часовете. Този зашеметяващ модел се предлага с кафява крокодилска каишка с двата вида закопчалка от 18K розово злато или верижка изцяло от 18K розово злато с транспаранта закопчалка.

Вълнуващо допълнение към тази прекрасна колекция са възможностите за допълнителна поръчка на уникален модел крокодилска каишка – в зелено и прекрасно златисто-кафяво.

 

Новият автоматичен 35 милиметров Navitimer – легендарен и космополитен дамски модел

35-милиметровият автоматик е прекрасно допълнение към знаменитото семейство на Брайтлинг. Със своя перфектен размер и умело преливане между елегантност и модерен стил, този модел бързо ще се превърне в мечта за всяка дама, разчитайки не само на красота и функционалност, но и на своето неуспоримо класическо наследство.

Сподели

© Developed by CommerceLab